Cum l-au îndepărtat spaniolii de la Dinamo pe Cătălin Straton! ,,A fost aruncat ca o măsea stricată”

cătălin-straton-dinamo-1

Un fost conducător al clubului Dinamo este în continuare cu ochii pe echipa din Ştefan cel Mare, care trece prin cea mai grea perioadă din istoria sa.

 

Florin Prunea, fost portar la Dinamo, spune că a urmărit evoluţiile goalkeeperilor de la echipă şi spne că a ajuns la concluzia că tot Cătălin Straton era mai bun în poarta ,,câinilor”.

prunea 1

Prunea este de părere că Straton este peste valoarea celor doi portari spanioli care au fost aduşi în toamnă, Rene Hinojo şi Tomas Mejias, într-o campanie de transferuri impresionantă.

Eu nu știu ce au avut în cap cei de la Dinamo, dar Straton a tras la greu pentru această echipă și a fost aruncat ca o măsea stricată din Ștefan cel Mare. Rene ăla nu este deloc peste Straton și nici Tomas. Nu m-au încântat deloc.

straton2

Când l-au dat afară pe Straton, care are 31 de ani, l-au adus pe Rene, 36 de ani, nu? Acum, ăsta nici nu mai vrea să stea la Dinamo. Bine, la el e vorba de restanțe financiare, dar nici vreun mare portar nu este. Așa că ce-ai făcut? Ai renunțat la un portar care era mult mai bun și de care te puteai folosi în continuare și te-ai ales cu doi străini destul de modești.”, a declarat Florin Prunea pentru ProSport.

Citeşte şi Legenda dinamovistă care îi mobilizează pe fani împotriva lui Cortacero: “Să procedeze la fel cum făceau cu noi”

Fostul internaţional mai spune că cel mai bun portar român al momentul este Andrei Vlad, dar crede că Straton va ajunge numărul unu la FCSB, după ce postarul naţionalei de tineret se va transfera în altă parte.

Îmi pare rău de Straton fiindcă nici la FCSB nu are șanse să apere prea mult în această perioadă. Acolo este în mare formă Andrei Vlad. Copilul ăsta a crescut mult în valoare în acest an și cred că el este cel mai bun portar român al momentului. Este chiar și peste Ionuț Radu.

FCSB Vlad

Eu zic că Straton va deveni portarul numărul unu la FCSB dacă o să plece Andrei Vlad. Dar, dacă decide să plece el, atunci sunt convins că la orice oră își poate găsi o altă echipă din Liga 1. Este un portar experimentat și are valoare.”, a mai precizat Florin Prunea.

Cătălin Straton a semnat cu FCSB în toamnă, după ce a fost anunţat de Dinamo că nu intră în planurile antrenorului de la acel moment, Cosmin Contra.

straton fcsb

Citeşte şi Meciul de poveste dintre FCSB şi Backa Topola, inclus în topul celor mai nebune partide din 2020