Topul patronilor care au distrus echipele din România: “Cortacero este pe primul loc, i-a întrecut pe toți!”

cortacero-dinamo

Clubul Dinamo București trece în aceste momente prin clipe extrem de dificile, iar noua conducere spaniolă nu a făcut altceva decât să învârtă cuțitul în rana “câinilor”!

Noii investitori spanioli ai formației din Ștefan cel Mare au venit în România cu gânduri mărețe, prezentând un proiect impresionant care le-a trezit imediat imaginația fanilor dinamoviști. Cortacero&co s-au plâns la început de situația dezastruoasă de a club, lăsată de vechea conducere, iar mai apoi au început încetul cu încetul să acumuleze datorii și să apropie și mai mult clubul Dinamo de marginea prăpastiei.

Fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a vorbit din nou, după ce a făcut-o și în exclusivitate la Realitatea Sportivă, despre situația de la Dinamo și este de părere că este foarte greu ca lucrurile să mai poată fi îndreptate. Ulterior, “Oracolul din Bălcești” a făcut și o comparație între Cortacero și alți conducători de club care nu au făcut altceva decât să falimenteze mai multe echipe din România.

dumitru-dragomir-4

“Este foarte greu ca cineva să mai salveze Dinamo după toate nenorocirile pe care le-a făcut Cortacero. Eu nu mai cred în nicio minune. Datoriile sunt acum și mai mari la Dinamo și nu este nebun nimeni să riște să preia un club cu atâtea și atâtea datorii. Dacă te duci la Dinamo, cu probleme actuale financiare, scrie direct pușcărie pe tine!

Nu se poate așa ceva! Este strigător la cer și nu știu cum i se mai permite acestui Pablo Cortacero să apară în România și să fie recunoscut de forurile fotbalistice de la noi din țară ca și patron al lui Dinamo.

Citește și Cele mai dure negocieri! Cu cine au de furcă cel mai mult fanii lui Dinamo. Nu vrea să renunțe la bani

Acest Pablo Cortacero i-a întrecut pe toți patronii ăștia care au fost pe la noi, iar unii s-a crezut mari patroni, dar într-un final au distrus echipe în fotbalul românesc. Au dus echipe de tradiție în faliment, bătându-și joc de angajații lor. Dar Cortacero ăsta l-a întrecut chiar și pe Angelo Massone, ăla care era pe la Ceahlăul. Ăla voia să se bage și pe la Rapid, nu? Vă mai aduceți aminte ce figură de patron era Massone? Știți pe unde caza ăla jucătorii și-n ce condiții! Însă, Cortacero este pe primul loc.

massone
Angelo Massone, fostul patron al Ceahlăului Piatra-Neamț

Pe locul trei este Zambon. Ăla a fost pe la Timișoara și știți foarte bine ce nenorociri a făcut și el la timpul lui. Nici Valerii Moraru nu a fost un patron serios. Ăla a băgat Rapidul în faliment și apoi a dat bir cu fugiții din România. Nu am mai auzit nimic de el. Habar nu am pe unde se mai află acum. Nu credeam că astfel de oameni vor ajunge să fie depășiți, dar Cortacero i-a întrecut pe toți”, a spus Mitică Dragomir, potrivit Pro Sport.

moraru
Valerii Moraru, fostul patron al Rapidului

Citește și Dennis Man, remarcat de tatăl unui fost star al Italiei: “Mi-a spus că va deveni un jucător grozav!”