RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Cele mai dure negocieri! Cu cine au de furcă cel mai mult fanii lui Dinamo. Nu vrea să renunțe la bani

Suporterii grupați în proiectul DDB care încearcă să ofere o gură de oxigen clubului lor într-un moment atât de dificil întâmpină acum o nouă dificultate majoră în demersul lor. 

Dacă susținătorii roș-albilor au reușit să îi convingă pe unii dintre jucători să renunțe la intenția de a-și depune memorii pentru a-și recupera restanțele financiare, există însă și cazuri în care negocierile nu au fost deocamdată finalizate cu succes. Dacă Abdoulaye Ba și Alexander Gonzalez și-au reziliat deja înțelegerile cu Dinamo, portarul Rene Hinojo mai așteaptă încă să se despartă oficial de clubul din Ștefan cel Mare.

Motivul ar fi unul simplu. Goalkeeperul în vârstă de 37 de ani are de primit o sumă frumușică de pe urma contractului semnat în toamna anului trecut. Iar spaniolul e dispus să aștepte pentru a-și încasa banii cuveniți, conform celor de la gsp.ro. Hinojo se pare că are un salariu de 25.000 de euro pe lună, iar angajamentul său cu roș-albii e valabil două sezoane.

CITEȘTE ȘI –>> Anunțul sumbru venit din partea unui afacerist interesat de Dinamo: “Societatea lui Cortacero este moartă!”

Dacă spaniolul nu renunță la bani, Dinamo s-ar putea confrunta cu o problemă serioasă. Iar aceste datorii ar îngreuna misiunea suporterilor pentru a evita falimentul grupării lor de suflet. Hinojo a fost adus în toamna anului trecut la echipă bifând doar trei jocuri în tricoul câinilor. Două în Liga 1, cu U Craiova și Sepsi și partida din 16-imile Cupei României, contra Viitorului.

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare