RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Toni Petrea reacţionează după egalul cu FC Argeş: ,,Mai bine se amâna meciul! Poate găsim un jucător afară”

Meciul dintre FC Argeş şi FCSB, din etapa a 19-a a Ligii 1, disputat la Piteşti, s-a terminat cu scorul de 0-0.

Partida din Trivale a fost dominată de la un capăt la celălalt de jucătorii celor de la FCSB, însă nu au reuşit să-l învingă pe portarul gazdelor, aflat în mare formă.

Toni Petrea, antrenorul celor de la FCSB, a vorbit la finalul jocului cu FC Argeş şi a declarat că mai bine se amâna meciul din această seară, având în vedere cum s-a prezentat suprafaţa de joc. Cu toate astea, antrenorul şi-a felicitat jucătorii pentru evoluţia din teren.

,,Așa cum am anticipat, a fost o luptă la mijlocul terenului. Nu se putea juca fotbal în asemenea condiții, cred că cea mai bună soluție ar fi fost amânarea partidei. Băieții au alergat, au băgat piciorul la minge, îi felicit.

N-am reușit să câștigăm, dar este un punct în clasament. Jucătorii au depus un efort considerabil și a trebuit să-i mai odihnim. Am prins și portarul advers într-o formă bună, este un punct acumulat în clasament.

Citeşte şi Reacţia lui Răzvan Burleanu în scandalul de dopaj de la Astra: ,,Organizatorul de competiţie poate sesiza comisiile FRF”

Adversarii se mobilizează mult mai bine în fața noastră, dar suprafața de joc poate conta decisiv. Astăzi n-am reușit să ne exprimăm la capacitatea noastră maximă.”, a declarat Toni Petrea la finalul jocului.

După acest meci, FC Argeş se află pe locul 12 în Liga 1, cu 19 puncte acumulate, după cele 19 etape trecute până acum din campionat.

De cealaltă parte, FCSB se află pe primul loc în Liga 1, cu 42 de puncte acumulate în cele 19 jocuri disputate până acum.

Citeşte şi VIDEO | FCSB, al doilea pas greşit în 2021! Doar o remiză albă cu FC Argeş

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare