RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Toni Petrea, nemulţumit şi după 3-0 cu Astra: ,,N-am luat deciziile cele mai bune!” Mesaj pentru Man şi Tănase

Meciul dintre FCSB şi Astra Giurgiu, din etapa a 16-a a Ligii 1, disputat pe Naţional Arena, s-a terminat cu victoria gazdelor, scor 3-0.

Golurile partidei au fost marcate de Dennis Man în minutul 78 şi Florin Tănase, care a reuşit o dublă, în minutele 81 şi 89.

Toni Petrea, antrenorul FCSB-ului, a analizat jocul echipei sale din partida contra Astrei Giurgiu. Deşi echipa a câştigat cu scorul de 3-0, antrenorul a avut şi nemulţumiri. Acesta a avut şi un mesaj pentru Man şi Tănase, de la care are mai multe aşteptări.

,,După aspectul jocului, am dominat adversarul categoric și aveam certitudinea că vom marca. În prima repriză au avut o situație bună de a marca, însă am mizat pe pregătirea noastră și că în a doua parte vom putea desface mai bine și să marcăm. Am reușit să-i împingem mai mult. N-am luat deciziile cele mai bune în ultimii 30 de metri, trebuia să fim mai rapizi, să încercăm alt tip de combinații. În cele din urmă, am marcat, iar adversarii au fost nevoiți să iasă la joc.

Pentru Man și Tănase e important să aibă o constanță în evoluții. Aștept și mai mult de la ei. Realizările personale sunt foarte ok, dar aștept și mai mult de la ei. Am vrut să împingem mai mult jocul. Crețu a avut niște probleme de poziționare și am văzut că avem ceva probleme pe partea dreaptă.”, a declarat Toni Petrea la finalul jocului cu Astra.

După acest meci, FCSB rămâne în continuare liderul Ligii 1, unde a acumulat 37 de puncte în cele 16 meciuri disputate până acum. De cealaltă parte, Astra Giurgiu rămâne pe locul 12 în Liga 1, cu 16 puncte acumulate în tot atâtea etape disputate.

Citeşte şi VIDEO | FCSB n-a fost degeaba în Turcia! Victorie la scor de neprezentare cu Astra Giurgiu

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare