Toni Petrea, mulțumit după succesul în fața Chindiei: “Mi-a plăcut atitudinea jucătorilor!”

Sursa foto: Profimedia Images

FCSB a trecut de Chindia Târgoviște, scor 1-0, și s-a îndepărtat din nou la trei puncte de principala urmăritoare, CFR Cluj, formație care are însă un meci disputat în minus!

Antrenorul “roș-albaștrilor” a vorbit imediat după succesul în fața dâmbovițenilor și s-a declarat mulțumit de atitudinea elevilor săi din această seară. Toni Petrea a dezvăluit ce s-a întâmplat cu Dragoș Nedelcu, jucător înlocuit după doar câteva minute din cauza problemelor medicale, dar a vorbit și despre Alexandru Buziuc, fotbalist care a fost introdus la pauză, urmând ca mai apoi să fie schimbat în minutul 79 cu Ante Vukusic.

buziuc

A fost greu, un meci disputat, am întâlnit o echipă care a dat o replică bună, mai ales în repriza a doua. Dar am dat dovadă de maturitate, poate în anumite momente s-a văzut o oarecare teamă, undeva firesc dacă ținem cont de ultimele noastre rezultate. Mi-a plăcut atitudinea jucătorilor. Cred că e o victorie meritată.

Am înțeles că e o leziune fibrilară la Nedelcu, vom vedea ce va presupune acest lucru. A spus că a simțit o contractură. Despre Buziuc pot să vă spun că a avut o determinare bună, dar n-a avut realizări, de-asta am zis să-i dau o șansă și lui Vukusic. N-a fost o lecție, bănuiesc că nu e mulțumit, sper să-l motiveze și să ajungă să aibă realizări!”, a declarat Toni Petrea, la finalul meciului cu Chindia Târgoviște.

Citește și Denis Haruț le pune în gardă pe rivalele din Liga 1: “Vrem să jucăm la victorie fiecare meci de acum înainte!”