VIDEO | Toni Petrea, categoric înaintea duelului cu Craiova: “Ne dorim să câștigăm fiecare meci!”

Antrenorul FCSB-ului, Toni Petrea, a vorbit înaintea duelului cu CSU Craiova, programat mâine seară, de la ora 20:30!

Formația lui Toni Petrea primește vizita oltenilor din postura de lider al campionatului, “roș-albaștrii” având în acest moment trei puncte peste CFR Cluj și șapte peste adversara din această etapă. De partea cealaltă, Craiova vrea cu orice preț victoria în duelul de pe Arena Națională, în speranța că se vor apropia de fotoliul de lider al Ligii 1, în penultima rundă din campionatul regulat.

Cu doar o zi înainte de confruntarea directă, Toni Petrea a prefațat meciul contra oltenilor și a mărturisit că vrea să obțină maximum împreună cu elevii săi. Antrenorul “roș-albaștrilor” este de părere că pe FCSB o așteaptă un duel tare contra Craiovei, dar cu toate acestea speră ca echipa sa să se impună și să termine astfel sezonul regulat pe primul loc în ierarhie.

petrea- fcsb

„Am avut această perioadă de două săptămâni în care am încercat să ne pregătim cât am putut mai bine, cu jucătorii pe care i-am avut la dispoziție. Am lucrat mai mult din punct de vedere fizic. Sper să fim la un nivel cât mai bun mâine seară și să reușim să câștigăm. Un meci cu o echipă bună a campionatului, cu locul 3, care a avut o exprimare foarte bună în ultimele jocuri, preocupată de fotbal. O echipă cu jucători valoroși, cu un lot valoros. Așa că avem premisele unui meci frumos pentru mâine seară.

Ne dorim să câștigăm fiecare meci. Dacă am reuși să câștigăm mâine seară am termina sezonul regulat pe primul loc, iar acesta este un lucru un mobilizator pentru noi, motivator și am discutat și cu jucătorii. Suntem conștienți de importanța acestei partide, deși nu va fi decisiv acest aspect. E important pentru noi, pentru moralul nostru, pentru că nu s-a mai întâmplat ca noi să terminăm pe primul loc sezonul regulat de când este acest format.

Fiecare meci are istoria lui și sper să putem păstra această tradiție, să continăm să câștigăm împotriva celor de la Craiova. Pentru noi fiecare meci este important și trebuie să îl tratăm la fel de responsabil și serios”, a spus Toni Petrea, înaintea meciului cu CSU Craiova.

Citește și FCSB – Craiova nu se mai joacă pe Naţional Arena! Motivul incredibil din spatele deciziei