FCSB – Craiova nu se mai joacă pe Naţional Arena! Motivul incredibil din spatele deciziei

FOTO: Profimedia

Universitatea Craiova se va întâlni în etapa a 29-a a Ligii 1 cu FCSB, la Giurgiu, într-un meci programat de la ora 20:30.

Universitatea Craiova se va întâlni în etapa a 29-a a Ligii 1 cu FCSB, pe arena din Giurgiu, într-un meci programat de la ora 20:30.

fcsb u craiova

Derby-ul era programat să se dispute pe Naţional Arena, însă meciul a fost mutat de pe cel mai mare stadion al ţării dintr-un motiv incredibil.

Stadionul din Bucureşti nu poate fi folosit din cauza unor probleme tehnice. Mai exact, cubul (n.r. – tabela de marcaj suspendată deasupra mijlocului terenului) a fost dat jos de cei care se ocupă de mentenaţa stadionului, iar în acest moment nu mai poate fi ridicat la loc, potrivit GSP.

fcsb craiova fani

Așa este, duelul se va disputa pe Marin Anastasovici, e o decizie de ultimă oră.”, au mai precizat surse.

FCSB a dat şi ea un comunicat în privinţa problemei de ultim moment care a apărut la Naţional Arena.

Înaintea meciului din Liga 1, care se va disputa duminică, de la ora , FCSB se află pe primul loc, cu 63 de puncte adunate în 28 de partide, iar Craiova se situează pe poziţia a 3-a, cu 56 de puncte.

CraiovaFcsb

Citeşte şi Reacția lui Gigi Becali după ce Craiova a cerut teste antidoping la FCSB: “Îi vom bate și cu această presiune pusă de ei!”