Toni Petrea știe care este punctul slab al echipei sale și a tras semnalul de alarmă: “Acolo avem o problemă!”

FCSB a încheiat acest an pe primul loc în clasamentul Ligii 1, dar cu toate acestea antrenorul Toni Petrea consideră că echipa sa mai are nevoie de întăriri!

Cu cel mai bun atac din Liga 1, “roș-albaștrii” s-au dovedit a fi în această parte a sezonului o adevărată mașinărie de fotbal, trupa condusă de Toni Petrea arătând în mai multe meciuri un apetit ofensiv remarcabil.

fcsb1 2

După meci, tehnicianul FCSB-ului în vârstă de 45 de ani a vorbit despre jocul echipei sale și a dezvăluit postul pe care echipa sa se confruntă cu probleme în aceste momente. Petrea s-a arătat foarte îngrijorat și de perioada foarte scurtă de vacanță și este de părere că totul se desfășoară într-un ritm alert.

“Acolo, în atac, avem o problemă. Să vedem situația lui Sergiu Buș. Avem o perioadă foarte scurtă de pauză, deja le-am trimis programul de antrenamente. De pe 2 sau 3 ianuarie ne vom pregăti centralizat. Să vedem ce soluții mai putem găsi, nu am avut timp să ne gândim.

Era loc și de mai bine, dar ținand cont de problemele care au fost mă pot declara mulțumit. În principiu când marchezi atâtea goluri, înseamnă că ești pe un drum bun!”, a spus Petrea, la finalul meciului cu Sepsi.

FCSB a încheiat anul pe prima poziție a Ligii 1, la trei puncte distanță de Universitatea Craiova și la patru de CFR Cluj. Cele două urmează să dispute în această seară, de la ora 21:00, meciul care ține capul de afiș al etapei a 15-a.

Citește și VIDEO | Gimnastele de aur ale României, primire de campioane! Cum au fost așteptate două dintre jucătoare când au ajuns acasă