Verdict în privinţa titlului, după FCSB – Craiova: ,,N-am ţinut cu niciuna, dar cred că ei vor lua campionatul”

FCSB şi Universitatea Craiova, în meciul din etapa a 29-a a Ligii 1, jucat la Giurgiu, au terminat la egalitate, scor 0-0.

Cei de la Universitatea Craiova au ratat un penalty prin Cicâldău, în minutul 62, iar FCSB a avut primul şut pe spaţiul porţii abia în minutul 85, prin Florin Tănase.

craiova fcsb1

Dumitru Dragomir, fost preşedinte LPF, este de părere că după meciul de aseară oltenilor le mai trebuie câţiva jucători de calitate. Acesta ştie şi cine va lua titlul în acest sezon de Liga 1.

,,Un meci slăbuț, dar puteau câștiga oltenii. Cred că mă pricep bine la fotbal, când am spus că Vlad ăsta va fi cel mai bun portar al țării, chiar și atunci când făcea gafe. Acum are un an excepțional. Mi-a plăcut felul în care au jucat cei de la Craiova, puteau câștiga lejer. Le-ar mai trebui 2-3 jucători de valoare, în rest au condiții bune.

dumitru dragomir

 

Prea mulți tineri la FCSB, care acum își dau drumul. Dacă s-ar păstra 2-3 ani de zile, ar fi extraordinar. O să vândă toate talentele, va lua bani mulți pe ei. Au alergat mai mult craiovenii, au surprins cu mijlocul terenului, care a fost mai bun. Craiova a avut niște ocazii de mi-am pus mâinile la ochi. Eu n-am ținut cu niciuna! Cred că FCSB, cred că Becali va câștiga titlul.”, a declarat Dumitru Dragomir, pentru GSP.

În urma rezultatului meciului de aseară, FCSB rămâne în continuare lider în Liga 1, cu 64 de puncte acumulate în urma celor 29 de meciuri disputate până acum.

De cealaltă parte, Universitatea Craiova se află în continuare pe locul 3 în Liga 1, cu 57 de puncte adunate în cele 29 de partide jucate în campionat.

fcsb craiova11

Citeşte şi FOTO | FCSB și Craiova s-au încurcat reciproc! “Roș-albaștrii”, pas greșit înainte de play-off