Ținta lui Marius Avram după retragerea din arbitraj: “Un străin mai vine, dar mai și pleacă”

Marius Avram a surprins pe toată lumea în urmă cu o săptămână, atunci când și-a anunțat retragerea oficială din arbitraj. 

Fostul cavaler al fluierului a fost dezamăgit de scoaterea sa de pe lista FIFA și a renunțat la carieră cu 4 ani înainte de termenul limită până la care putea să oficieze meciuri în Liga 1. Marius a povestit cum a aflat de hotărârea luată de la vârful CCA.

“M-a sunat președintele Vassaras la două zile după ce adoptase deja hotărârea. Mi-a comunicat-o sec la telefon și la revedere! Prin natura activității, un arbitru dezvoltă un puternic simț al dreptății. Iar eu am receptat ca pe o mare nedreptate eliminarea de pe lista FIFA.

N-a fost OK cum au procedat, lucru pe care am remarcat că l-au punctat mulți oameni din fotbal în spațiul public. Asta m-a surprins plăcut. Totuși, nu mai puteam continua ca arbitru cu acest sentiment în sinea mea”, a mărturisit Marius Avram pentru Gazetă. 

Marius Avram arbitru

Iar momentul l-a făcut pe Avram Jr să se gândească pe viitor la posibilitatea de a ajunge el în fruntea arbitrajului românesc.

“După ce m-au scos de pe listă, am avut o discuție cu membrii CCA și le-am spus așa: “Domnilor, un străin vine și pleacă. Nu-l interesează ce lasă în urma lui. Noi suntem născuți aici, ne știm familiile, ne cunoaștem și am lucrat împreună de ani de zile. Sunt adeptul ideii că românii trebuie să fie în funcțiile de conducere.

Fiindcă le pasă de munca lor și de imaginea pe care și-o creează aici. Dacă ar fi să-mi stabilesc următorul obiectiv mi-aș dori să ajung președinte de club! Cred că am pregătirea care mă califică pentru un asemenea post. Sau președinte CCA, de ce nu? La un moment dat vine rândul fiecăruia”, a adăugat fostul arbitru. 

CITEȘTE ȘI –>> Mișcări total neașteptate în Giulești! Alți doi fotbaliști au părăsit echipa