“Țeapa” primită de o tenismenă la un turneu ITF! Cum au “fentat-o” organizatorii

25 de cenți reprezintă o sumă neglijabilă și pentru oamenii de rând, darămite pentru sportivii de performanță. 

Nu la fel a gândit și Sara Cakarevic, care a ajuns pe tabloul principal al unui turneu ITF care a avut loc la Praga. Sportiva în vârstă de 24 de ani se află pe locul 410 în circuitul feminin iar aventura ei la competiția din capitala Cehiei s-a încheiat în chiar primul tur. Pentru această “performanță” franțuzoaica ar fi trebui să primească un “premiu” de 2,25 euro. Doar că surpriză! Organizatorii i-au trimis doar 2 euro, uitând de cei 25 de cenți, stipulați în “contract”. Sara s-a amuzat teribil pe marginea situației și a împărtășit cu fanii momentul amuzant pe rețelele de socializare.

“Mulţumesc ITF. Aş fi vrut să fie o glumă!”, a fost mesajul sportivei însoțit și de o fotografie sugestivă cu suma primită în schimbul participării la turneul dotat cu premii totale în valoare de 25.000 de euro.

“Asta primești când pierzi în decisiv cu 8-10 în fața jucătoarei aflate pe locul 291 în lume. Nici măcar n-am primit cei 25 de cenţi. Mulţumesc, ITF, pentru cafeaua gratuită”, a continuat franțuzoaica.

CITEȘTE ȘI –>> Un nou turneu de tenis WTA în România! Ce şanse are Simona Halep să participe