Tavi Grigore arată cu degetul spre jucători, după înfrângerea cu Chiajna: ”Un lot dezamăgit și lipsit de încredere”

Sursa foto: Răzvan Păsărică/Sport Pictures

Petrolul Ploieşti, echipă antrenată de Octavian Grigore, a pierdut meciul din play-out-ul Ligii a 2-a, disputat pe ,,Ilie Oană” în compania Concordiei Chiajna, scor 0-1.

Singurul gol al partidei dintre echipa lui Grigore şi Concordia Chiajna a fost marcat de către fundaşul Lucian Ion, în minutul 27 al întâlnirii.

Romario Moise Petrolul

Octavian Grigore, antrenorul ,,petroliştilor”, a reacţionat la finalul partidei pierdute pe teren propriu astăzi. Acesta spune că echipa sa a avut ocazii, însă nu au fost concretizate. Grigore mai spune că rezultatele slabe ale echipei îşi pun amprenta şi în evoluţiile jucătorilor.

,,În repriza a doua s-au strâns mai mult, au încercat și au reușit să închidă culoarele nostre, noi am forțat foarte mult jocul pe banzi, venind cu centrări, nu am avut luciditatea necesară de a înscrie. Ocazii au fost, dar nu s-au concretizat. Ăsta este adevărul crud pentru ziua de azi.

octavian grigore

Este o chestie care cred eu că are rădăcini în spate. Eu am venit de două etape, asta e a treia etapă, probabil că jucătorii resimt faptul că nu au reușit să câștige în trecut și orice ratare pune amprenta asupra lor, din punct de vedere al încrederii, vizavi de a-și adjudeca victoria.

Cred că da. Nu știu, să vedem (n.r. – întrebat dacă rămâne antrenor până la finalul sezonului). Contractul meu este până pe 30.06. Știți că, la fotbal, un antrenor este ținut de rezultate și dacă nu are rezultate trebuie să plece. Deocamdată avem două victorii și o înfrângere.

168381942 921179361994695 1784830426358107089 n
Sursa foto: Seba Tătaru/SPORT PICTURES

Obiectivul Petrolului este de a evalua lotul de jucători, de a contura un lot pentru anul viitor și dea vedea acolo unde trebuie să completeze lotul, să aducă jucători care să aducă plus valoare. E prematur să fac o estimare. Este un lot care în momentul de față are probleme din cauza lipsei de încredere și a dezamăgirii faptului că nu s-au calificat în play-off”, a declarat Octavian Gigore, după eşecul cu Chiajna, pentru Digisport.

După eşecul cu formaţia antrenată de Claudiu Niculescu, Petrolul Ploieşti se află pe locul 1 în grupa B a play-out-ului din Liga a 2-a.

petrolul
Sursa foto- Petrolul Ploiești/Facebook

Citeşte şi Înfrângere nemeritată! Petrolul a pierdut la limită cu Concordia Chiajna