Surprizele lui Mirel Rădoi pentru Germania! Cu cine va încerca România să încurce pe ”Die Mannschaft”

Sursa Foto: Profimedia Images

România va întâlni duminică seară, pe Arena Națională, reprezentativa Germaniei, în al doilea meci din cadrul calificărilor la CM 2022.

Selecționerul României, Mirel Rădoi, face ultimele pregătiri înainte de duelul de pomină cu fosta campioană mondială. Va fi nevoit să schimbe tactica și să abordeze altfel acest meci față de primul duel din preliminarii, cel cu Macedonia de Nord.

romania profimedia 0601251855 scaled
Sursa Foto: Profimedia Images Valentin Mihăilă

Pentru partida cu Germania, Rădoi este pregătit să facă și schimbări în primul 11. Conform gsp.ro, jucătorii Ovidiu Popescu, Andrei Burcă, Nicușor Bancu, Claudiu Keșeru și Florinel Coman, accidentat, ar urma să iasă din formula de start, fiind înlocuiți de Mogoș, Camora, Nedelcearu și Cicâldău. Ultimul post asupra căruia ar trebui să se decidă selecționerul ar fi cel de aripă stângă, pentru care se bat Florin Tănase, Alex Maxim și Valentin Mihăilă.

”Când vorbim de naționala Germaniei, aceste meciuri par ca unele amicale înainte de un turneu final. Chiar dacă are foarte multe momente pozitive în timpul unui joc, și Germania are probleme din punct de vedere al organizării defensive, lasă spații, va trebui ca noi să le speculăm. Cu siguranță vom fi mai mult decât un sparring partner.

radoi mirel profimedia 0556713655 scaled
Sursa Foto: Profimedia Images

Cred că suntem cu toții de acord că plecăm cu șansa a doua, dar în momentul în care începe jocul va trebui să fim pregătiți, vom trece prin momente de suferință, va trebui să suferim unii pentru ceilalți, cu siguranță fi altă partitură decât cu Macedonia de Nord, nu știu dacă vom putea să avem 50% posesie, deci în momentul în care o vom avea, va trebui să știm unde sunt vulnerabili, să putem accesa acele zone”, a declarat înaintea partidei cu Germania, Mirel Rădoi.

romania profimedia 0601250995 scaled
Sursa Foto: Profimedia Images

Echipele probabile pentru meciul România-Germania:

România: Niță – Mogoș, Chiricheș, Nedelcearu, Camora – N. Stanciu, R. Marin, Cicâldău – Man, Pușcaș, Mihăilă
Rezerve: Lazar, I. Radu, Ov. Popescu, Al. Crețu, I. Hagi, Fl. Tănase, Burcă, Toșca, Bancu, Bicfalvi, Al. Maxim, Keșeru

Germania: Neuer – Klostermann, Ginter, Rudiger, Emre Can – Goretzka, Kimmich, Gundogan – Havertz, Gnabry, Sane
Rezerve: Trapp, Ter Stegen, Neuhaus, Musiala, Younes, Werner, Max, Tah, Wirtz

CITEȘTE ȘI –>> Un fost internațional, realist înaintea duelului cu Germania! ”Nu poți să scoți rezultat favorabil”