Suporterii dinamoviști, mesaj clar pentru Contra: “Cosmin, du-ne la ușa infractorilor!”

Haosul de la Dinamo continuă și în aceste momente, iar suporterii “câinilor” fac orice le stă în putință să țină clubul în viață!

Situația de la Dinamo pare că nu poate avea niciun final fericit, iar acționarul majoritar al clubului, Pablo Cortacero, continuă să repete că problemele se vor rezolva săptămâna viitoare, după ce v-a trimite banii.

Până atunci însă, fanii “câinilor” au avut un mesaj pentru fostul antrenor al echipei, Cosmin Contra, plecat de la echipă în urmă cu o săptămână din cauza promisiunilor neonorate ale actualei conduceri. Suporterii îi cer lui “Guriță” să nu se mai ascundă și să spună cine sunt cei vinovați cu adevărat pentru situația critică în care se află clubul în aceste momente.

dinamp

”Cine te-a împușcat, Cosmine?

Frank Gusenberg a fost executat pe 14 februarie 1929 de membrii bandei rivale North Side. Îi cunoștea bine, pentru că avea aceleași îndeletniciri ca și ei. La sosirea poliției, Frank era încă în viață, deși fuseseră trase 14 focuri asupra lui. Unul din polițiști, care îl cunoștea pe Gusenberg din copilărie, i-a ridicat capul și l-a întrebat: “Cine te-a împușcat, Frank?” Răspunsul lui Gusenberg a fost: ”Nimeni, nimeni nu m-a împușcat!”.

Cosmin Contra simte că spaniolii au tras în el din toate pozițiile. E plin de plumb, simte durerea, dar nu vrea să spună cine i-a făcut rău. Atitudinea lui poate însemna sinuciderea față de tot ce înseamnă o viitoare carieră în România și nu numai. Îi putem ierta orice, inclusiv faptul că a părăsit echipa în minutul 80 al unui meci în care egalasem de la 0-2. Dar nu putem trece peste această OMERTA prin care continuă să-i protejeze pe ucigașii lui și ai lui Dinamo.

Citește și VIDEO | Fluier final în România – Norvegia! Neagu&co le-au dat mari bătăi de cap nordicelor

Omerta implică ”interdicția categorică de cooperare cu autoritățile statului sau recurgerea la serviciile sale, chiar și atunci când cineva a fost victima unei infracțiuni.” (Paoli, Mafia Brotherhoods, pag. 109)

Chiar dacă cineva este condamnat pentru o infracțiune pe care nu a comis-o, el trebuie să-și accepte condamnarea fără să dea poliției informații despre adevăratul infractor.

O Guriță care se încăpățânează să rămână închisă atunci când este întrebat despre implicarea lui Melero Marin, personajul cu greutate din fotbalul spaniol, pe care Contra ni l-a prezentat cu vorbe elogioase: “Pot să spun că domnul Melero este un adevărat profesionist. Un om care cunoaște și este cunoscut de foarte multă lume în fotbalul spaniol. În perioada în care eu am condus echipa, dânsul era director general…”

Cortacero este un pârlit, un Neica Nimeni, un paravan. E ușor să dai vina pe el, că de-aia e pus acolo ca paravan.
Sperăm că nu mai crede nimeni povestea paravanului, cum că a avut un investitor în spate care apoi s-a răzgândit. Dacă ar fi fost adevărat acest lucru, măcar pentru o secundă, Pablito avea obligația să ne spună cine e marele investitor care l-a lăsat cu ochii-n soare.

Cosmin, du-ne la ușa infractorilor! Doar așa îți vei putea lăsa o ușa deschisă acasă și în fotbal. Adevărul va ieși oricum la iveală, indiferent de omerta voastră de acum”, au scris suporterii, potrivit doardinamo.ro.

Citește și MM Stoica îi ironizează pe olteni: ”Nu mai dădură demult din ofsaid”