RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Suporterii dinamoviști strigă adunarea: ”Echipa este pe umerii fiecăruia dintre noi!”

Suporterii dinamoviști strigă adunarea înaintea derby-ului cu FCSB de miercuri.

Fanii vor să bată un nou record în materie de bilete virtuale vândute și îi îndeamnă pe adevărații suporteri să cumpere cât mai multe pentru a le epuiza în scurt timp.

”N-AVEM ÎNCOTRO (mesaj din partea echipei DDB) Urmează două meciuri foarte importante acasă, cu Fcsb. Primul va fi chiar de ziua lui Cătălin Hîldan, în campionat. Următorul, după o săptămână, va fi în Cupa României.

Pentru cel de-al doilea trebuie să facem un nou sold out pe Arena Națională. Am arătat de două ori că putem și suntem siguri că vom reuși și a treia oară. Mai ales că jucăm cu rivalii. La ultimul meci de acasă am reușit să demonstrăm un lucru extrem de important. Câinii nu sunt suporteri de rezultat.

Faptul că am cumpărat toate biletele, după ce pierdusem la scor la Botoșani, arată că suntem ALTFEL. Asta înseamnă MENTALITATE DE SUPORTER. E foarte importantă constanța aceasta a implicării noastre. Să știm că pentru meciurile de acasă avem 10-15 lei puși deoparte pentru bilete. Acum venim după o victorie în deplasarea de la Arad și sentimentele sunt bune. Dar nu trebuie să acționăm ghidați doar de emoție.

Trebuie să fim aceeași, indiferent de locul din clasament și de rezultatele din etapa precedentă. Să ne lăsăm conduși de rațiune și de gândul că N-AVEM ÎNCOTRO, că n-avem cale de întoarcere din drumul acesta pe care am pornit pentru a salva Dinamo. Să știm că ne facem partea și prin asta îi încurajăm pe jucători să dea tot ce pot și să-și facă partea lor, așa cum au făcut-o în ultimele două partide.

Și mai este un lucru important pe care îl putem face: Fiecare din noi cunoaște doi-trei dinamoviști, care poate nu sunt la fel de implicați. Să vorbim cu ei, să le dăm link-ul de la bilete și link-ul de la ProgramDDB și să le explicăm de ce este important să contribuie și ei. Poate că unii au nevoie de ajutor pentru că nu reușesc să facă o plată online. Fiecare suporter care cumpără bilete este important. Mai important decât numărul de bilete cumpărate de fiecare în parte, este numărul de dinamoviști care o fac.

Pentru că în felul acesta, de la un meci la altul, costul biletelor se va împărți pe mai mulți umeri. Susținem echipa, dar ne susținem și ne încurajăm și unii pe alții. Am demonstrat că din puținul nostru putem face lucruri cu adevărat mărețe. Anul trecut la sfârșitul lui ianuarie ajunsesem la 504.167 lei în www.programddb.ro. Depășisem prima sută de mii de euro. Multă lume care până atunci nu ne dădea nicio șansă, începea să ne vadă cu alți ochi. Între timp am trecut de 1.000.000€. Asta înseamnă că am crescut de 10 ori într-un an!

În momentul în care s-a dovedit că grupul Șerdean – Cortacero a avut alte intenții decât de a investi la Dinamo, multă lume se gândea că nu mai avem nicio șansă. Vor pleca toți jucătorii și vom ajunge în faliment. Puțină lume ar fi crezut că în 2021 încă vom mai avea echipă. Reprezentanții suporterilor au negociat cu jucătorii și i-au ajutat să înțeleagă că trebuie să facem sacrificii pentru a ne salva.

Oamenii de bază din echipă, cei care au dus greul în ultima vreme, au acceptat noile condiții și ofertele din partea noastră. Jucători precum Puljic, Fabbrini, Sorescu, Anton, Ehmann, Grigore, Magaye, Achim, Răuță și alții, vor lupta pentru Dinamo mai departe. Am reușit să-l repatriem pe Steliano Filip, un jucător care știe ce înseamnă spiritul de câine. Fiecare meci la care vindem bilete pe Național Arena, ne poate aduce în jur de 55.000€. Cu o medie de două meciuri pe lună cu sold out, putem strânge circa 110.000€ numai din bilete virtuale.

Fiecare bilet și fiecare leu adunat contează, pentru că ECHIPA ESTE PE UMERII FIECĂRUIA DINTRE NOI. Și pentru că facem lucrurile cu cap, am reușit să reducem bugetul ăla aiuritor de salarii, încât să putem ține echipa. De la 500.000€ l-am redus de câteva ori. Acum trebuie să ne concentrăm pe biletele de la meciul de Cupa României, Dinamo – Fcsb, din 10 februarie. Dacă reușim un sold out din timp, vom continua să vindem HOTredDOG și DDBeer și încasările vor fi și mai mari. Intră aici: https://www.bilete.ro/cupa-romaniei-dinamo-vs-fcsb/ și hai să întâmpinăm rivalii așa cum se cuvine, cu un stadion plin!

PS: Comisionul pentru bilete a fost redus la 1 leu, indiferent de numărul de bilete cumpăratate.” au anunțat suporterii.

Citește și Fost jucător al rivalei de moarte, uluit de jucătorii de la Dinamo: “Pentru mine asta e greu de înţeles”

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare