Fost jucător al rivalei de moarte, uluit de jucătorii de la Dinamo: “Pentru mine asta e greu de înţeles”

Iulian Miu (45 de ani) a vorbit despre situația de la Dinamo.

Antrenorul secund al celor de la CSA Steaua este uluit că alb-roșii obțin victorii în condițiile în care jucătorii și staff-ul sunt neplătiți de luni întregi.

„Eu am crezut în Dinamo şi încă mai cred, dacă există stabilitate. Dacă rămâneau jucătorii care au plecat, cred că Dinamo putea să se bată pentru cupele europene. Intra în play-off şi putea să termine între primele 3-4. Dar situaţia este aşa cum este, nimeni nu explică ce se va întâmpla cu această echipă. Dacă mai poate fi susţinută financiar, dacă îşi va lua licenţa.

Din punct de vedere sportiv, sunt într-un moment foarte bun. Pentru mine e greu de înţeles cum mai pot să se concentreze în momentul de faţă, să aibă şi rezultate. Să faci antrenamente şi să nu ştii care va fi situaţia ta pentru trei luni, să renunţi la bani, e o situaţie neplăcută.

Când ai instabilitatea asta, e greu să te concentrezi. Dar ei au reuşit să treacă peste aceste probleme. Şi Jerry Gane antrenează echipa bine, au o pregătire fizică ridicată şi rezistă pe aceste terenuri grele”, a declarat Iulian Miu, pentru Look Sport.

iulian miu. jpg

Dinamo se află pe locul 9 din Liga 1, cu 25 de puncte obținute după 20 de meciuri jucate.

Alb-roșii au învins-o pe UTA Arad cu scorul de 1-0, duminică seara, în deplasare, într-un meci din etapa a 20-a a Ligii I.

Citește și EXCLUSIV | Reacția venită imediat după afirmațiile lui Florin Prunea: “E vârful aisbergului”