RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

FOTO VIDEO | Pugilistul din Ucraina care câștigă medalii pentru țara noastră! Cum a ajuns să se stabilească în România

Iura Cureleac este un pugilist de aproape 18 ani, care visează să cucerească titlul de campion mondial la categoria de profesioniști!

Ucraineanul care va împlini în luna aprilie a acestui an vârsta de 18 ani este unul dintre cei mai promițători sportivi din România la ora actuală, iar țintele sale sunt unele mărețe. Iura Cureleac s-a apucat de box la vârsta de doar 13 ani, atunci când un antrenor a pus ochii pe el datorită staturii de la acea vreme. Părinții săi nu au fost la început de acord cu practicarea acestui sport, deoarece aceștia voiau ca actualul pugilist să își continue școala.

Ulterior, tânărul sportiv de doar 18 ani a vorbit despre primul său meci de box, despre cine îl susține cel mai mult în timpul meciurilor, dar și despre cum a ajuns să se stabilească în România.

„M-a văzut mai mare și m-a întrebat dacă nu vreau să vin la sală. Mi-a plăcut ideea și am zis să încerc. Am vorbit cu părinții și nu au vrut să mă lase. Îmi spuneau că nu e de mine și ca trebuie să învăț carte.

Citește și EXCLUSIV | Un antrenor din România a identificat marea problemă a FCSB-ului: “Acolo au nevoie cu siguranță de un jucător!”

Prima dată Am boxat cu un sportiv din Zalău, care era mai mare ca mine și ca vârstă și ca greutate. În a doua repriză l-am bătut prin KO!

Sora mea se implică foarte mult, fără ea nu cred că aș putea să fac atât de multe, mă sprijină, mă încurajează”

Ucrainenii din România au rămas în România, nu au mai putut să treacă în țara lor și românii din partea cealaltă au rămas în Ucraina” „Noi vorbim limba rusă, foarte rar română. Vorbim românește doar dacă vine vreun român la noi.”, a declarat Iura Cureleac.

Citește și NEWS ALERT | Răsturnare de situație! Japonezii anunță: “Suntem hotărâți să organizăm JO în siguranță!”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare