Suporterii celor de la Steaua o vor pe Dinamo retrogradată: ,,Bagă câinii în B”

Dinamo nu are nici pe departe cel mai bun sezon al ei, după ce în vară a ajuns pe mâinile spaniolului Pablo Cortacero, dat dispărut acum.

Promisiunile deşarte ale acestuia au făcut ca Dinamo să ajungă din nou să se bată pentru salvarea de la retrogradare, la fel ca în sezonul trecut.

Deşi foarte multe persoane din fotbalul românesc îşi doresc ca Dinamo să rămână în Liga 1, fanii echipei Steaua o vor pe echipa din Ştefan cel Mare retrogradată.

dinamo 8

Pe stadionul din Ghencea, ultraşii Stelei au afişat un banner, prin care îi incurajează pe cei de la UTA Arad să piardă meciul cu Hermannstadt, echipă care se află în lupat a retrogradare cu Dinamo.

,,UTA, bagă câinii-n B / Azi nu îți trebuie punctele!”, este mesajul afişat de către cei din Peluza Sud, facţiune a CSA Steaua, care este înfrăţită cu cu suporterii celor de la UTA, numiţi Ultras Arad.

Suporteri Steaua banner

Dacă Dinamo va retrograda la finalul sezonului în B, iar CSA Steaua va promova din Liga a 3-a, cele două formaţii s-ar putea întâlni pe teren în sezonul viitor.

csa steaua fani

Citeşte şi Întrebări ce așteaptă răspunsuri! Membrii DDB, chemați să ofere explicații și dovezi