Suporterii Craiovei au răbufnit, după eşecul cu Chindia! ,,Ruşinea ţării”

Universitatea Craiova a pierdut meciul de acasă cu Chindia Târgovişte, scor 0-1, după ce Daniel Popa a înscris din penalty în minutul 30.

Deşi a pierdut, echipa a rămas în continuare pe prima poziţie în clasament. Însă înfrângerea cu Chindia a adus o mulţime de evenimente la Craiova. Pe lângă faptul că antrenorul Cristiano Bergodi şi-a anunţat demisia de la echipă, nici suporterii formaţiei oltene nu au fost foarte mulţumiţi de echipa pe care o susţin.

Suporterii sunt nesatisfăcuţi de jocul echipei şi cer măsuri urgente la club.

,,Ruşinea ţării, acum două etape în memoria lui Ilie Balaci ne bate Clinceni, acum în memoria lui Adrian Păunescu ne bate Chindia , ambele pe Oblemenco”, “Ivan e un mister al fotbalului. Aroganţă de Champions League, evoluţii de liga 3, execuţii de curtea scolii

chindia craiova
SURSA FOTO: Răzvan Păsărică / sportpictures.eu

Cum să declari că vrei titlu de campioană şi pierzi acasă cu Clinceni şi Chindia”, “Nu o să luăm niciodată campionatul cu Bergodi”, “Un eşec normal, cât sa mai câştigi cu noroc?“, au mai spus suporterii Craiovei, potrivit Look Sport.

Craiova a ajuns în acest moment la două înfrângeri în campionat, ambele pe teren propriu, cu echipe care nu spun nimic în fotbalul românesc acum.

Citeşte şi Universitatea Craiova, înlocuitor surpriză pentru Bergodi! Ce nume ar putea ajunge în Bănie