Șumudică merge pe mâna FCSB-ului în lupta pentru titlu: “Dacă nu câștigă e cel mai mare eșec al lor din ultimii 10 ani!”

Tehnicianul român în vârstă de 50 de ani, Marius Șumudică, a vorbit despre lupta la titlu din acest sezon al Ligii 1!

FCSB a izbutit aseară să învingă Academica Clinceni și să își recapete fotoliul de lider al campionatului. Formația lui Toni Petrea nu concepe să rateze și în acest an cucerirea Ligii 1 și pentru asta își dorește să nu facă vreun pas greșit până la finalul sezonului. Principala contracandidată a bucureștenilor este CFR Cluj, echipă care ocupă locul secund și care se află la doar un singur punct distanță.

Întrebat despre deznodământul acestui sezon de Liga 1, Marius Șumudică a dezvăluit că o vede pe FCSB drept câștigătoarea campionatului. Fostul antrenor al Astrei Giurgiu este de părere că în cazul în care elevii lui Toni Petrea vor rata îndeplinirea obiectivului, acest lucru va reprezenta cel mai mare eșec în fotbal al lui Gigi Becali din ultimii zece ani.

sumudica

“Dacă FCSB pierde titlul și anul ăsta… nu știu cum să-i numesc. Dacă, anul ăsta, FCSB nu ia titlul, prin toată conjunctura și tot ce se întâmplă, trebuie să faci greșeli foarte mari să nu iei campionatul. Dacă nu iei, trebuie să-ți pui ștreangul de gât. Craiova e ieșită din cursă, e destul de greu să se mai concentreze și să mai fie focusați să facă rezultate cu cele două echipe.

Îi poate încurca, dar ei sunt și în finala Cupei. Își doresc să salveze acest sezon cu câștigarea unui trofeu, plus că locul 3 nu îl pot pierde, dar nici nu pot urca mai sus. E o luptă între cele două, în care eu cred că FCSB are prima șansa. Nu mă întrebați de ce, că n-o să spun, dar FCSB cred că are prima șansă de departe. Ar trebui să fie campioni înainte de ultima etapă, dar dacă ei vor pierde campionatul, o vor face numai din cauza greșelilor lor.

CFR mi se pare o echipă bună, dar eu așa văd, că, anul ăsta, FCSB are cea mai mare șansă, mai mare decât a avut-o cu mine, când eram la Astra. Dacă anul ăsta nu ia campionatul, e cel mai mare eșec al lor în ultimii 10 ani”, a spus Șumudică, potrivit Pro X.

Citește și Acuze de blat după Academica – FCSB: “Nu s-a comportat ca o echipă care doreşte să câştige”