Acuze de blat după Academica – FCSB: “Nu s-a comportat ca o echipă care doreşte să câştige”

Fostul mare fotbalist și antrenor, Cornel Dinu, a declarat că Academica Clinceni i-a lăsat impresia că nu a vrut să obțină un rezultat pozitiv în meciul cu FCSB.

Cornel Dinu a mai spus că partida i-a adus aminte de vremurile cooperative.

(Despre tactica Clinceniului) Trecutul poate fi oricând viu, practicile trecutului. Noi trei de aici (n.r. el, Basarab Panduru şi Cristi Balaj) am prins aşa-zisa invenţie cu un sâmbure de adevăr, cu aşa-zisa cooperativă.

Cert este că în momentele acelea, ca practică, în momentele când voiai să ai un anumit rezultat care să favorizeze pe cineva, se juca deschis din toate punctele de vedere. Ştii că echipa respectivă este superioară şi se va impune. Aceeaşi impresie am avut-o şi eu în câteva partide din această etapă.

Clinceni nu s-a gândit în niciun caz la victorie şi nu s-a comportat ca o echipă care doreşte să câştige”, a comentat Cornel Dinu la Telekom Sport.

Aceeaşi impresie i-a lăsat şi victoria CFR-ului în faţa lui Sepsi, scor 1-0.

Acelaşi lucru am impresia şi între rigoarea pe care o transmitea Grozavu şi ceea ce s-a întâmplat acum. Sepsi foarte rar a pus probleme CFR-ului”, a mai spus Cornel Dinu.

cornel dinu

FCSB s-a impus cu 2-0 în faţa Academicii Clinceni, într-un meci al etapei a doua din play-off-ul Ligii 1, joi seara, în deplasare, la Călăraşi, în etapa a doua a fazei play-off a Ligi I. Ambele goluri ale ”roş-albaştrilor” au fost înscrise de Florin Tănase (26, 57).

Pentru FCSB urmează un duel cu Sepsi Sf. Gheorghe, echipă pe care nu a reuşit să o învingă în cele două meciuri din sezonul regulat. FCSB – Sepsi se va juca duminică, de la 21:30.

178072188 4592822917400365 4117766140300025642 n

Citește și Un jucător de la FCSB a izbucnit în plâns după ce a fost schimbat la meciul cu Academica Clinceni