Strigătul disperat al fanilor dinamoviști: “Câinilor, AVEM NEVOIE URGENTĂ DE AJUTOR!”

Suporterii dinamoviști din programul DDB anunță că există riscul de a pierde baza de antrenamente de la Săftica.

Formația din Ștefan Cel Mare riscă să piardă baza de la Săftica dacă nu achită o datorie către ANAF în valoare de 35.000 de euro, scadentă în 15 aprilie.

“Câinilor, AVEM NEVOIE URGENTĂ DE AJUTOR!

Trebuie să salvăm CEVA CE NE APARȚINE, dar riscăm să pierdem. E vorba de Baza de la Saftica, locul unde de decenii se antrenează echipele de seniori și juniori de la Dinamo. Sediul Academiei de Fotbal Dinamo. Avem două zile în care să mai strângem încă 35.000€ pentru rata către ANAF. Scadența este pe 15 aprilie.

Altfel, vom pierde singura proprietate a clubului.

DinamoSaftica
Dinamo-Baza Săftica

Peste tot suntem în chirie, dar Săftica e singurul loc unde suntem la noi acasă. Dacă nu achităm la timp această rată, Baza Sportivă de la Săftica intră în proprietatea Statului și rămânem fără stabilimentul istoric unde de-a lungul anilor s-au antrenat Lucescu, Dinu, Pârcălab, Dudu Georgescu, Gigi Mulțescu, Mateuț, Custov, Cătălin Hîldan, Petre, Kiriță, Marius Niculae, Danciu, Mutu, Caludiu Niculescu…

DinamoSaftica2
Dinamo-Baza Săftica

Putem ajuta prin donații pe platforma www.programddb.ro, prelungiri în avans ale abonamentelor DDB sau prin cumpărarea de bilete pentru meciul de mâine https://www.bilete.ro/…/fc-astra-vs-fc-dinamo-15-apr-2021/

DinamoSaftica1
Dinamo-Baza Săftica

Banii vor fi folosiți exclusiv pentru plata acestor datorii către Stat și vor figura ca împrumut către FC Dinamo 1948. La finalul acestui sezon de coșmar, vom organiza o adunare generală în care vom prezenta în detaliu activitatea DDB, situația la zi a cheltuielilor și rapoarte financiare.

ACUM E NEVOIE SĂ NE IMPLICĂM! Suntem supărați cu toții, dar nu trebuie să pierdem ce este al nostru. Trebuie să salvăm Săftica și de sub gajul pus de Negoiță și din mâinile lui Cortacero!” e anunțul fanilor DDB.

Citește și Giani Kiriță tună și fulgeră! “Nici măcar nu sunt mecenari! Nu merită să poarte tricoul lui Dinamo!”