Giani Kiriță tună și fulgeră! “Nici măcar nu sunt mecenari! Nu merită să poarte tricoul lui Dinamo!”

Giani Kiriță, fostul jucător a lui Dinamo îi critică dur pe jucătorii din Ștefan Cel Mare, după ultimele evoluții din campionat.

Formația pregătită de Gigi Mulțescu pare că este la pământ din toate punctele de vedere, iar înfrângerea de pe teren propriu contra Clinceniului, scor 1-3, a agitat și mai mult apele la echipă. Dinamo are nu mai puțin de zece meciuri fără victorie în Liga 1 și ocupă locul 14 în clasament, la doar cinci puncte de codașa Poli Iași, formație care are însă cu un meci disputat în minus.

Giani Kiriță, fostul fundaș al “câinilor” speră ca anul acesta trupa din Ștefan Cel Mare să se salveze de la retrogradare dar spune că acest lucru este foarte greu cu actualii jucători din “groapă”.

“Din păcate, de Dinamo în ultimii ani vorbim doar la modul negativ și asta mă doare foarte tare. Anul trecut era să retrogradăm, anul ăsta sper să ne salvăm, îmi doresc din suflet asta, dar e foarte greu pentru că băieții ăștia chiar nu înțeleg ce înseamnă respectul față de suporteri, unii care fac eforturi supranaturale să țină clubul în viață. Iar, jucătorii n-au bunul – simț să-i respecte.

dinamo 1

Nici măcar nu sunt mercenari, că ăia își fac treaba, iau banii și pleacă. Ei sunt nesimțiți, nu merită să poarte tricoul lui Dinamo!” a declarat Giani Kiriță pentru ProSport

giani kirita FB
Giani Kiriță

Citește și Eugen Neagoe, nemilos față de Dinamo: ”Nu moare nimeni! Nu este o tragedie că retrogradează”