Straton vrea să devină titular la Dinamo! “Știu că sunt un portar bun și merit să apăr”

Cătălin Straton a fost titular pentru Dinamo în victoria din Cupă cu Academica Clinceni, scor 1-0. Portarul în vârstă de 30 de ani vrea să joace mai mult în perioada următoare și i-a transmis antrenorului Dusan Uhrin că merită o șansă.

Doar șase meciuri a strâns Straton în acest sezon, trei în Liga 1 și trei în Cupa României.

Cătălin Straton a venit în vara anului trecut la Dinamo, de la Dunărea Călărași. Concurența lui pe post este italianul Riccardo Piscitelli.

Ce a depins de mine, am făcut, am dat totul sută la sută când a fost nevoie de mine. Eu mă antrenez în continuare și vreau să joc cât mai bine, la miuțe, la meciuri. Știu că sunt un portar bun și merit să apăr! Este decizia antrenorului, iar eu o respect, ca un jucător profesionist ce sunt. Dar nu înseamnă că sunt și de acord cu ea. Din toată povestea asta, Dinamo iese cel mai câștigată, are doi portari buni care-și doresc enorm să joace și muncesc foarte mult pentru lucrul acesta.

Dinamo e un club mare, e clar, un club care te îndeamnă la performanță. Sunt sigur că această echipă poate mult mai mult. Cred că Dinamo are nevoie de puțin mai multă liniște, pentru că în momentele-cheie mereu s-a întâmplat ceva și echipa a avut de suferit. Jucătorii au nevoie de liniște pentru a fi mai buni. Dacă vom munci și vom fi umili, sunt sigur că putem încheia pe primul loc din play-out“, a spus portarul pentru GSP.

Sâmbătă, Dinamo joacă în deplasare cu Poli Iași, de la ora 21:00, în etapa a doua din play-out-ul Ligii 1.

clasament play out 1

CITEȘTE ȘI -> Mesajul lui Florin Prunea pentru fani: „Nu mai e Dinamo ăla pe care îl știm. Situația este una complicată”