Mesajul lui Florin Prunea pentru fani: “Nu mai e Dinamo ăla pe care îl știm. Situația este una complicată”

Florin-Prunea

Dinamo joacă pentru al treilea sezon la rând în play-out-ul Ligii 1, dar speră să salveze acest sezon prin câștigarea Cupei României, fiind calificați în semifinale. Managerul general al ‘câinilor roșii’, Florin Prunea, a avut un mesaj pesimist privind viitorul pe termen scurt al clubului. 

Problemele financiare de la Dinamo au afectat performanțele și investițiile la echipă. Fanii au strâns bani și contribuie la plata salariilor restante către jucători și staff.

Suporterii se așteaptă ca Dinamo să lupte de la egal la egal cu CFR Cluj, FCSB sau Universitatea Craiova, dar Florin Prunea avertizează că acest lucru nu este posibil din cauza situației incerte a clubului.

Investiție înseamnă să ai un buget de transferuri, nu să aduci jucători liberi de contract, înseamnă să ai o liniște totală din punct de vedere financiar. La noi, în acest an, nu s-a putut. Nu am avut probleme cu băieții, pentru că ei au înțeles. Nimeni nu va pleca de aici fără să își primească banii, dar această nesiguranță macină la temelia vestiarului.

Nu mai e Dinamo ăla pe care îl știm noi. Tremurau ăștia toți când ne vedeau, pe unde mergeam și pe unde jucam. Situația este una complicată. Ar fi bine să se termine odată cu aceste nebuloase: cine vine, cine pleacă, cine rămâne, se vinde clubul, nu se vinde. Aceste lucruri au făcut foarte mult rău echipei. Pe jucători îi interesează să aibă stabilitate. Această nesiguranță macină zi de zi și nu e bine.

E bine că am câștigat în Cupă, dar sigur situația din campionat e una complicată după înfrângerea cu Clinceni. Dacă ne uităm pe clasament, vedem că situația se strânge acolo jos și nu e bine. Chiar dacă nu ne place, trebuie să ne dăm seama că pericolul există. Nu trebuie să ne ascundem“, a spus Prunea pentru ProSport.

Sâmbătă, Dinamo joacă în deplasare cu Poli Iași, de la ora 21:00, în etapa a doua din play-out-ul Ligii 1.

clasament play out 1

CITEȘTE ȘI -> Dinamo are fani de milioane! O nouă tranșă de bani a intrat în conturile clubului