RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Straton, taxat de o legendă dinamovistă: „A dat acea declarație nefericită din frustrare și din răutate!”

Gestul portarului de 30 de ani a dezamăgit câțiva foști jucători importanți ai clubului alb-roșu. 

Goalkeeper-ul a spus imediat după meciul de aseară contra lui FC Argeș, partidă în care a și debutat în poarta FCSB-ului, că „a ajuns la cel mai mare club din România”, afirmație cu care a pus pe jar toată suflarea dinamovistă. Unul dintre primii care au reacționat a fost Florin Bratu, fost jucător, dar și antrenor al echipei din ” Groapă”.

A dat o declarație nefercită, aici probabil din frustrare, din răutate. Pentru că a fost la un club ca Dinamo până acum o săptămână, trebuia să nu o facă. Și eu am spus că nu o să antrenez niciodată la Steaua. Și dacă mă sună… nu o să antrenez.

Eu m-am simțit foarte bine la Dinamo și din respect pentru fanii dinamoviști, asta simt! Și la Rapid m-am simțit bine! Pe Rapid nu am spus că nu aș antrena-o”, a spus tehnicianul Concordiei Chiajna, pentru Gazetă.

Straton a ajuns pentru prima oară în ultimii ani la o echipă unde se va bate pentru play-off. În 2018 și 2019 a retrogradat cu Poli Timișoara și Dunărea Călărași, iar în stagiunea trecută a avut mari emoții din același motiv în tricoul lui Dinamo.

„Un portar care are experiență prin prisma vârstei, dar nu prea a apărat pe la echipele la care a fost. De la venirea lui la Dinamo, a prins așa contur și a arătat că poate fi o soluție”, l-a caracterizat Florin Bratu. 

Citește și Speranțe pentru FCSB înaintea partidei cu Slovan Liberec! Jucătorii se vor testa din nou saptămâna aceasta

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare