RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Speranțe pentru FCSB înaintea partidei cu Slovan Liberec! Ajutorul neașteptat pe care îl poate primi Toni Petrea

Joi seară, deținătoarea Cupei României se va duela la Giurgiu cu Slovan Liberec, într-un meci care o poate duce în play-off-ul Europa League.

Cu un lot extrem de subțire, decimat de infectările cu coronavirus, FCSB speră ca în această saptămână, în urma unor noi teste, să își mai poată recupera din jucători! Emoțiile roș-albaștrilor sunt cu atât mai mari, mai ales că se vor testa în decurs de 24 de ore de două ori. Prima testare va avea loc mâine și este impusă de protocolul pentru Liga 1, care prevede verificarea stării de sănătate a jucătorilor la fiecare 14 zile. Cum ultima testare a fost pe 8 septembrie, atunci roș-albaștrii trebuie să se prezinte marți pentru recoltarea unor noi probe. Până acum toate testele pentru Liga 1 s-au făcut la clinica pe care o deține chiar patronul lui FCSB, Gigi Becali.

Cea de-a doua testare din această săptămână va fi în vederea meciului de Europa League cu Slovan Liberec, unde FCSB fiind echipa gazdă se poate testa chiar și cu o zi înaintea partidei. Protocolul UEFA impune câte un laborator de verificare a analizelor pentru fiecare țară în parte, iar clinica lui Gigi Becali nu mai este agreată și de forul european. În acest moment, FCSB are 9 jucători infectați cu coronavirus (Andrei Vlad, Sergiu Buş, Andrei Pandele, Ovidiu Popescu, Ionuţ Vînă, Andrei Miron, Florin Tănase, Iulian Cristea și Darius Olaru).

Citește și VIDEO EXCLUSIV | Edi Iordănescu explică refuzul de a prelua Craiova: “Asta a contat atât de mult”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare