RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Ştefan Radu bate record după record în Italia! Performanţă incredibilă reuşită în tricoul lui Lazio

Ştefan Radu este de neoprit la echipa Lazio, unde a ajuns în ultima perioadă să doboare record după record. 

Noua performanţă reuşită de fundaşul român, la echipa din capitala Italiei, a fost obţinută chiar într-un meci disputat contra rivalei din oraş, AS Roma.

Românul a jucat vineri pentru a 20-a oară într-un derby capitolin, după ce a fost titularizat în meciul câştigat de Lazio conta lui AS Roma, scor 3-0.

Un singur jucător are mai multe derby-uri jucate în istoria lui Lazio. Giuseppe Wilson are 23 de astfel de meciuri jucate pentru Lazio în perioada 1969 – 1980.

Jucătorul din România se poate mândri şi cu faptul că este al doilea jucător cu cele mai multe meciuri jucate pentru Lazio, 395 la număr. Doar Giuseppe Favalii are mai multe meciuri jucate pentru Lazio, 401 la număr, dar recordul ar putea fi bătut dacă Ştefan Radu va mai bifa meciuri în acest sezon pentru echipa din capitala Italiei.

Ştefan Radu a ajuns la Lazio la începutul anului 2008, după ce a fost transferat din România, de la echipa Dinamo.

În meciul în care a doborât un nou record, fundaşul român a evoluat până în minutul 83, iar în minutul 20 a încasat şi un cartonaş galben.

După victoria obţinută la scor de neprezentare cu AS Roma, Lazio a urcat pe locul 7 în Serie A, având 31 de puncte din 18 jocuri disputate în acest sezon.

Citeşte şi Ilie Nastase, răspuns pentru cei care spun că a rămas fără bani în cont: ,,România e singura ţară în care mă simt sărac”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare