RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Ilie Nastase, răspuns pentru cei care spun că a rămas fără bani în cont: ,,România e singura ţară în care mă simt sărac”

Reacţia lui Ilie Năstase nu a întârziat să apară, după ce a apărut zvonul cum că ar avea probleme financiare. 

La apariţia acestor informaţii, fostul tenismen se arată foarte confuz şi în acelaşi timp este dezamăgit de modul în care este tratat acesta în propria ţară.

,,Nasty” le închide gura tuturor criticilor şi spune că are un confor financiar care îi poate permite să ducă un trai excelent în oricare ţară ar merge.

Cum adică nu mai am bani? Că merg pe jos? Merg pe jos că nu mai am carnet. Numai proștii spun asta, dar lor nu le dau răspuns, le răspund numai deștepților. Să mă duc la bancă să le arăt contul să vadă câți bani am? De unde au mai scos și asta?

Dacă vor să ne întâlnim, venim fiecare și punem ce avem pe masă. Eu de foame nu mor! România e singura țară în care mă simt sărac! Când mă duc la Paris mă simt bogat. Am de toate! Mă pot duce să mănânc unde vreau, pot sta la cel mai bun hotel. În România, nu! Că în România fiecare își dă cu părerea.”, a declarat Ilie Nastase pentru ProSport.

25.000 de dolari a fost premiul încasat de Ilie Năstase în 1972 pentru câştigarea turneului de la US Open.

În ziua de azi, în urma inflaţiei, premiul ar reprezenta o valoare de aproximativ 150.000 de dolari.

Citeşte şi VIDEO | Marius Constantin e sincer înaintea meciului de la Giurgiu: ,,Ştim că nu avem evoluţiile pe care le aşteaptă lumea”

 

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare