Spion de lux la antrenamentul FCSB! Cine i-a urmărit îndeaproape pe jucătorii lui Vintilă

FCSB înfruntă FC Botoșani, sâmbătă, de la ora 20:30, în prima etapă a play-off-ului. ‘Roș-albaștrii’ au fost supravegheați la antrenament de către Nicolae Dică, antrenorul secund al lui Mirel Rădoi la echipa națională.

Fost antrenor la FCSB și apoi la FC Argeș în Liga a 2-a, Nicolae Dică a privit antrenamentul condus de către Bogdan Vintilă, alături de Florin Constantinovici, celălalt secund al lui Mirel Rădoi la prima reprezentativă.

dica antrenament fcsb
Sursa foto: ProSport

Cei doi i-au urmărit îndeaproape pe jucătorii vicecampioanei, în vederea stabilirii lotului pentru barajul cu Islanda, programat joi, 26 martie, de la ora 21:45. Meciul va avea loc pe Stadionul „Laugardalsvöllur” din Reykjavík.

Naționala României nu are o reputație spectaculoasă în deplasările din nordul Europei. ‘Tricolorii’ au un egal cu Norvegia și o înfrângere împotriva Suediei. Islandezii prezintă o formă excelentă, fiind neînvinși în ultimele 5 meciuri.

Ultimul meci pe care România l-a jucat împotriva Islandei a avut loc în 1996, când ‘tricolorii’ au câștigat categoric, scor 4-0 pentru România.

CITEȘTE ȘI: NEWS ALERT | Informații de ultimă oră privind organizarea EURO 2020 în România. Coronavirusul, subiect principal