Sorin Cârțu, optimist înainte de FCSB – Craiova, dar dezamăgit de schimbarea stadionului: ”Am și eu o vârstă”

Sorin Cârțu

FCSB și Universitatea Craiova se vor întâlni în main-event-ul etapei a 29-a a Ligii 1, la Giurgiu, într-un meci programat de la ora 20:30.

Derby-ul era programat să se dispute pe Arena Naţională, însă a fost mutat de pe cel mai mare stadion al ţării dintr-un motiv incredibil. Stadionul din Bucureşti nu poate fi folosit din cauza unor probleme tehnice.

zlatinski craiova fcsb scaled

Președintele oltenilor, Sorin Cârțu a prefațat duelul cu echipa lui Gigi Becali. Acesta a declarat că meciul de la Giurgiu nu va semăna cu niciunul avut până acum în campionat pentru craioveni, dar simte că trupa lui Marinos Ouzounidis se poate întoarce cu un rezultat pozitiv. Oficialul se bazează pe faptul că nivelul de joc al oltenilor a crescut de când au fost preluați de tehnicianul grec.

„Avem obligația să ne prezentăm și să încercăm un rezultat pozitiv. E diferență mare de puncte și e un prilej să ne mai apropiem. E un meci special și obligația e să dai totul. Koljic a făcut deplasarea, depinde ce a discutat Marinos cu el, ce responsabilități își asumă fiecare, în niciun caz nu poate să joace de la început, dar e bine să intre, tragem speranțe pentru viitor. 

sorin cartu scaled

Discutam cu Marinos Ouzounidis, îi spuneam că am credința că această partida va fi diferită față de toate celelalte. Simt o organizare mai aproape de ceea ce ar trebuie să facem, plus calitățile jucătorilor… A început să-și impună filosofia. E adevărat că ambele echipe pot să câștige. Play-off-ul va fi decisiv, dar e foarte important cum te prezinți acolo, dacă e diferența mai mică sau mai mare de puncte”, a prefațat Sorin Cârțu, potrivit Digi Sport.

Președintele de 65 ani al oltenilor s-a arătat nemulțumit de faptul că locul desfășurării partidei a fost mutat. Meciul dintre FCSB și Craiova a fost mutat de pe Arena Națională pe stadionul „Marin Anastasovici” din Giurgiu din cauza unor probleme tehnice legate de tabela de marcaj în forma de cub suspendată deasupra terenului.

sorin cartu 1

„Am vrut să merg, mi-am aranjat toate lucrurile să merg la București, dar când am auzit că s-a schimbat… să plec la 11 noaptea de la Giurgiu cu mașina? Am și eu o vârstă. E greu și pentru noi, cum am organizat deplasarea. Echipa a mers cu avionul la București, pentru a fi cât mai proaspeți jucătorii, am încercat să le oferim cele mai bune condiții. Dar te cazezi la București și după aia pleci la Giurgiu, 80 de kilometri”, a specificat președintele din „Bănie”.

CITEȘTE ȘI –>> VIDEO | Oltenia atacă Capitala! Băieții lui Marinos Ouzounidis sunt gata de luptă