Revolta lui Marius Croitoru după înfrângerea cu FCSB: “Sunt sătul!”

Antrenorul celor de la FC Botoșani a fost mai puțin deranjat de primul eșec după cinci etape, ci mai mult de acuzele de blat apărute după prestația de aseară a fotbaliștilor săi. 

Marius Croitoru este printre cei mai longevivi antrenori din Liga 1.

„Sunt niște prostii enorme. Nu înțeleg la ce se referă lumea când spune că nu m-am agitat. Arbitrul mi-a spus că mă elimină dacă mai fac un gest. Ce să fac? Să mă agit ca să mă trimită în tribună? E un subiect închis.

Nici nu are rost să discut despre această prostie pentru că îmi pierd timpul și energia. Niciodată în viața mea nu își poate permite cineva să îmi spună să fac anumite lucruri. Nu s-a născut omul acela. E o aberație că nu m-am agitat”, a explicat tehnicianul celor de la FC Botoșani pentru Pro Sport. 

valeriu iftime - gigi becali

Cu Marius Croitoru antrenor, FC Botoșani a obținut singura victorie în fața celor de la FCSB în confruntările directe. Un 2-0 în iulie 2019.

“Întrebați patronii, de ce mă întrebați pe mine? Nu e nicio relație de prietenie. Un club vinde, iar altul cumpără. Sunt echipe care nu au câștigat de 20 – 30 de ani FCSB-ului… sunt prietene? Sunt sătul de prostiile astea și de oamenii care vor să scoată altceva în față în afară de multă muncă”, a mai spus Croitoru. 

CITEȘTE ȘI –>> Reacția lui Mihai Stoica după acuzele venite în urma meciului de la Botoșani: „O fi răutate sau prostie?”