VIDEO | Sorana Cîrstea s-a calificat în finala turneului de la Istanbul: “Sunt foarte fericită!”

Locul 67 WTA, Sorana Cîrstea, a izbutit calificarea în finala de la Istanbul după ce a trecut de ucraineanca Marta Kostyuk!

Sportiva din România își continuă forma bună din acest an, astfel că a obținut calificarea în ultima fază a competiției din capitala Turciei. Sorana Cîrstea a trecut de oponenta sa din semifinale cu scorul de 6-4, 6-4. În finală, Sorana va da peste Elise Mertens, locul 17 WTA.

La finalul partidei contra Martei Kostyuk, românca a dezvăluit că este foarte fericită datorită faptului că a reușit să ajungă în prima finală din acest sezon. Tenismena în vârstă de 31 de ani a mărturisit ulterior că a avut parte de un meci complicat în semifinale, din cauza adversarului, dar și din cauza condițiilor meteorologice.

sorana cirstea
Sursa foto: Profimedia Images

“Sunt foarte fericită, e prima finală din sezon. E pe zgură, la primul meu turneu din sezonul din acest an. Au fost condiții dificile, vânt, ploaie, dar au fost pentru toată lumea. A fost un meci complicat. Marta a jucat bine, dar sunt mulțumită că voi juca finala de mâine.”, a spus Sorana Cîrstea.

Citește și Sorana Cîrstea, în semifinale la Istanbul! Adversara din sferturi s-a retras în setul 2