Soluții SURPRIZĂ pentru ATACUL vicecampioanei FCSB! Becali a dezvăluit două nume

Gigi Becali a anunțat, joi, că se desparte de Constantin Budescu, mutare despre care se tot vorbise în ultima perioadă. Pe lângă ”Budi”, De Amorim, Denis Alibec și Harlem Gnohere sunt și ei cu bagajele făcute.

Chiar și fără cei patru jucători, Becali le promite fanilor FCSB că atacul roș-albaștrilor nu va avea de suferit. Din contră, acesta dă asigurări că ofensiva vicecampioanei se va întări în această vară.

Citește și FCSB pregătește un come-back de SENZAȚIE! Becali: ”Am vorbit și iarna trecută!”

Gigi Becali a dezvăluit primele două achiziții din atacul FCSB-ului, mutări ce vor avea loc în perioada următoare: Raul Rusescu și Billel Omrani.

”Mai trebuie să-i dăm pe Alibec și pe De Amorim. Acum l-am propus și pe Gnohere să îl vindem. Dacă oamenii vor să-l ia… O să-l aducem pe Rusescu. Cred că o să vină și Omrani. M-a sunat impresarul lui și m-a întrebat dacă îl vrem după ce i se termină contractul, pe 30 iunie. Noi am răspuns că îl vrem. Așa mi-a transmis impresarul lui, nu vreau să mă cert cu nimeni! Mi-a zis că noul contract e fals și el nu-l ia în considerare.”, a declarat Becali, la Digi Sport.

Citește și Constantin Budescu, foarte aproape de un transfer IMPORTANT! Becali confirmă: ”Este posibil să plece”