Gigi Becali nu a reușit să-l transfere pe slovacul Adam Nemec, asta deși FCSB i-a propus nu mai puțin de 15.000 de euro pe lună. În aceste condiții, Becali s-a reorientat rapid către alt atacant.

FCSB dorește să realizeze un ”come-back” de senzație! Vicecampioana îl dorește cu insistență pe Raul Rusescu, 29 de ani, fost atacant al roș-albaștrilor, actualmente jucător la echipa a doua a clubului turc Osmanlispor.

foto: eusunt12.ro

„Am primit răspuns de la Nemec, merge la altă echipă. Avem varianta Rusescu, vorbim cu el. Am vorbit și iarna trecută. Dacă nu vine în două-trei zile, la revedere, nu-l mai luăm. I-am zis să vină la pregatire că altfel nu îl luăm. Altă variantă este Omrani, care așteaptă decizia în dosarul cu CFR”, a spus Gigi Becali la Pro X.

Într-un an, fostul golgheter al roș-albaștrilor a prins doar două meciuri la echipa a doua a lui Osmanlispor. Rusescu mai are contract pe încă un sezon, dar atacantul de 29 de ani nu mai intră în vederile formației turce.

Rusescu a jucat pentru FCSB în perioadele 2011-2013 și 2014-2015. A cucerit cu gruparea bucureșteană, două titluri de campion și o Cupă a României. În cariera sa, a mai îmbrăcat tricoul celor de la Unirea Urziceni, Sevilla și Braga.

300.000 € este cota actuală a lui Rusescu, potrivit transfermarkt.