RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

SOLD OUT istoric! Mesaj clar pentru Cortacero: ”Uite dovada că putem ține echipa!”

Fanii echipei Dinamo, din programul DDB, au anunțat pe pagina lor de Facebook că au strâns 55.000 de euro în ultima săptămână din vânzarea de bilete virtuale pentru meciurile cu FC Hermannstadt și Chindia Târgoviște. 

Avem dovada că putem ține echipa. 55.000 de euro într-o săptămână numai din bilete! Ca la noi la nimeni. Suntem altfel, din altă plămădeală. Dinamo are cei mai frumoși suporteri. Oameni care înțeleg ce înseamnă solidaritatea într-un moment greu.

Criza prin care trecem, în loc să ne doboare, ne face mult mai puternici. De-acum nimic nu ne mai poate opri. Dăm drumul la DDBeer și la Hot-REDdog, ca să ne pregătim de meci cum se cuvine! Tot pe bilete.ro

Iar la 18:30, toți bucureștenii sunt așteptați la o plimbare pe Barbu Văcărescu. Este foarte important să ne păstrăm obiceiul din săptămâna aceasta și să luăm bilete la fiecare meci. Este foarte bine că a crescut numărul de cumpărători unici.

În același timp, înscrierile în www.programddb.ro au un ritm accelerat, cu peste 100 de noi socios pe zi. Fiecare 1000 de înscrieri înseamnă alți 50.000€, la care se adaugă încă pe-atât din reînnoirile cardurilor de anul trecut.

Tăvălugul începe să niveleze tot și nu se va opri până nu va da jos Velodromul, pentru a face loc Noului Stadion Dinamo. Să vedeți atunci SOLD OUT-uri pe noul stadion! Să vedeți meciuri cu public la care va fi nevoie să prezinți cardul de socios ca să poți prinde un bilet. Așa este la marile cluburi.

TĂVĂLUGUL nu se va opri până nu-i va nivela și pe infractorii care încearcă să jefuiască și să distrugă clubul. Vor cădea în groapă toți cei care încearcă să ne îngroape. Și tăvălugul va trece peste… În viața asta mai avem multe lucruri mari de făcut”, au scris fanii DDB pe Facebook.

Dinamo – Chindia Târgoviște se dispută azi, de la 20:00, în prologul etapei a 17-a a Ligii I. În cazul unei victorii, dinamoviștii vor urca pe loc de playoff.

Citește și EXCLUSIV | Dinamo, ținta unei escrocherii: “Salariile astea nu sunt făcute ca să-și ia jucătorii bani”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare