RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

EXCLUSIV VIDEO | Adevărul iese la iveală la Dinamo: „Este o strategie româno-spaniolă”. Cine e implicat

Tot mai mulți oameni de fotbal spun răspicat că la Dinamo este o înțelegere între fotul finanțator Ionuț Negoiță și spaniolul Pablo Cortacero. 

Invitat prin telefon la emisiunea Jocuri de putere difuzată de Realitatea Plus, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir (75 de ani), a declarat că Dinamo este ținta unei escrocherii iar printre cei implicați se află Ionuț Negoiță și Pablo Cortacero.

Părerea mea că la Dinamo este o escrocherie româno-spaniolă. Adică foștii patroni au vrut să arunce pisica moartă în curtea altora să le miroasă puternic iar cei care au luat pisica i-au facut frecții dar mortul este mort. Părerea mea este că acești spanioli au venit să câștige bani nu să piardă. O să vedeți că vor cere pe acțiunile luate de la Negoiță cu mult mai mult decât au dat ei.

Ce este foarte interesant eset faptul că totuși clubul Dinamo a fost ținut în viață de către un grup profesionist de suporteri. Grupul acesta care a dat bani fotbaliștilor cred că este condus de un fost ministru și face treabă foarte bună la Dinamo, numai că ar fi bine să ia acțiunile de la acești oameni neserioși și să facă așa fel încât să strângă 2.000 de suporteri care să dea între 1.000 și 2.000 de euro pe an„, a declarat Dumitru Dragomir, în exclusivitate, la Realitatea Plus.

Citește și EXCLUSIV VIDEO | Patronii spanioli, “blat” cu stranierii de la Dinamo: “Nimeni nu s-a gândit la această escrocherie”

 

Întrebat dacă Gigi Becali ar fi în spatele lui Cortacero și a investitorilor spanioli, Dumitru Dragomir a fost categoric.

Cea mai mare minciună posibilă. Câtă ură are Gigi Becali pe Dinamo, dar el este un om credincios și nu ar face atât rău unui club. Dacă era Gigi Becali implicat, dădea 2-3 milioane de euro. Eu i-am văzut pe acești conducători, nu au nici tocuri la pantofi. Au fost atrași aici ca vechii patroni (n.r.: Ionuț Negoiță) să scape de datorii„, a mai spus Dumitru Dragomir, în exclusivitate, la Realitatea Plus.

VIDEO, AICI

Citește și EXCLUSIV | Dinamo, ținta unei escrocherii: “Salariile astea nu sunt făcute ca să-și ia jucătorii bani”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare