Situație tensionată la Rapid! Daniel Pancu i-a dat replica lui Niculae: ”A greșit. Este un atac indirect”

Daniel Pancu, antrenorul Rapidului, i-a răspuns fostului său coleg!

Daniel Niculae a declarat că giuleștenii au șanse foarte mici să promoveze în Liga 1. Fostul jucător al Rapidului crede că formația din Capitală are nevoie de jucători cu experiență: ”Va fi foarte greu și foarte dificil ca Rapid să promoveze la finalul sezonului viitor în Liga 1! De fapt, la lotul pe are-l au acum, nu vor promova! Din păcate! Ar mai avea nevoie de 3, 4, dacă nu chiar 6, 7, 8 jucători de nivelul Ligii 1. Sper să nu ajungă la retrogradare!” a declarat Niculae pentru DigiSport.

Pancu i-a răspuns lui Niculae și a explicat că este deranjat de faptul că acesta a folosit cuvântul ”retrogradare”. Antrenorul Rapidului este de părere că rapidiștii îl pot contrazice pe Niculae prin evoluții foarte bune în eșalonul secund.

Petrolul Ploiești, Universitatea Cluj, UTA Arad, FC Argeș Pitești, Poli Timișoara sau Farul Constanța sunt echipele de tradiție care se vor lupta cu formația din Giulești pentru promovare.

”Nu ştiu contextul în care a spus-o, dar cred că a greşit cu declaraţia asta. Răspunde pentru ceea ce spune. Dacă el aşa vede lucrurile, mie nu îmi rămâne decât să-l contrazicem prin evoluţiile noastre.

Dacă mă deranjează ceva, mă deranjează foarte mult cuvântul retrogradare, pentru că este un atac indirect şi la adresa mea. Dacă el îşi închipuie că o echipă antrenată de Pancu se poate lupta la retrogradare, se înşeală amarnic.” a declarat Daniel Pancu pentru DigiSport.

FOTO: FC Rapid 1923

Citește și Rapidiștii vor să doboare record după record! ”La un meci cu Petrolul vor fi mai mult de 30.000 de fani”