Situație incredibilă la Poli Iași! Jucătorii au rămas fără apă şi căldură în apartamente

Jucătorii echipei Politehnica Iași se reunesc astăzi într-o situație extrem de tensionată. Pe fondul conflictului de la nivelul conducerii, apa şi căldura în apartamentele în care locuiesc fotbaliștii a fost întreruptă pentru neplata facturilor.

Preşedintele executiv al clubului, Adrian Ambrosie, şi antrenorul principal, Flavius Stoican, i-au chemat pe jucători în Copou, la ora 14:00, la primul antrenament al anului. 

Directorul general Horia Sabo este în conflict cu membrii Consiliului Director. Demisia lui Sabo este cerută de peste o lună.

horia sabo

Luni am primit vestea că apa şi căldura în apartamentele în care locuiesc jucătorii a fost întreruptă. Asta pentru că nu s-au achitat câteva facturi în luna decembrie. Horia Sabo a emis dispoziţii de achitare a facturilor restante, însă Departamentul Economic al clubului nu a dus la îndeplinire dispoziţiile. Domnul asociat nu şi-a onorat angajamentele, nu e niciun ban în club. Vom rezolva situaţia în zilele următoare“, a spus directorul sportiv al Politehnicii Iași, Tibor Selymes, pentru Ziarul de Iași.

selymes 1

Deocamdată, ieșenii nu au transferat niciun jucător, dar se vor despărți de șase nume: Cobrea, Roşu, Aguinaldo, Bekui, N’Dongala, Pîrvulescu.

Politehnica Iași va efectua vizita medicală mâine şi poimâine, iar vineri pleacă în cantonamentul din Antalya.

În primul meci oficial al anului, Poli Iași va juca pe 4 februarie în Liga 1, în deplasare, cu Dinamo Bucureşti.