Situație dramatică în Liga 1! Un jucător are probleme medicale grave

FC Voluntari a câștigat meciul de pe teren propriu cu FC Botoșani, scor 2-1, iar jucătorii și antrenorul i-au dedicat victoria fundașului Bogdan Bucurică (33 de ani), afectat de o problemă medicală serioasă.

Bucurică n-a mai jucat pentru ilfoveni din decembrie 2018. 

Claudiu Niculescu, fost antrenor la FC Voluntari, a dezvăluit că fundașul ar fi suferit un accident rutier în această iarnă și a fost operat.

bogdan bucurica

Ar fi suferit un accident nu foarte grav, de mașina dacă nu ma înșel, în vacanța de iarnă. Dar ar fi rămas cu probleme la coloană, destul de grave, mai multe nu știu. Dar mi s-a confirmat acum ceea ce am auzit în ultimele săptămâni, după ce i-am văzut pe colegii lui dedicându-i golurile. Am înțeles că s-a operat recent“, a spus Niculescu la DigiSport.

claudiu niculescu 1

15 meciuri a jucat Bogdan Bucurică în acest sezon al Ligii 1.

I-am dedicat golul pentru că nu trece printr-o perioadă bună acum. S-a operat, și eu am trecut prin asta și știu cum este“, a declarat Alexandru Tudorie.

Vreau să-i dedicăm această victorie lui Bucurică, toți din club, jucătorii, întreg staff-ul. Îl așteptăm cu mare drag înapoi la antrenamente“, a precizat antrenorul Cristiano Bergodi.