Situație ciudată în European Handball League! Adversara lui Dinamo, suspectată că nu a respectat competiția

CS Dinamo a ratat calificarea în optimile de finală ale European Handball League, însă un mare semn de întrebare se ridică după eliminarea ”dulăilor”.

Bucureștenii au fost eliminați săptămâna trecută, după înfrângerea cu Kristianstad, scor 28-29).

Totuși, Fuchse Berlin, adversara ”dulăilor” din Grupa B, este suspectată că nu a respectat competiția. Motivul? Nemții ar fi disputat doar partidele pe care le-au vrut.

Echipa condusă de Bob Hanning, un om influent din handbalul german, a avut meci pe 23 februarie cu Tatran Presov, însă acesta a fost amânat, iar nemții au jucat la Nimes, unde au câștigat, scor 24-22, pentru a nu pierde la masa verde.

Practic, Fuchse, care nu disputase niciun meci, a jucat cu o echipă care cu o zi în urmă o întâlnea pe Dinamo într-o partidă de foc.

profimedia 0592451328
Sursa foto: Profi Media/Andreas Gora/dpa

De asemenea, restanța Sporting Lisabona – Fuchse, a fost reprogramată pentru 2 februarie, însă nu s-a jucat nici la data respectivă din cauza măsurilor de siguranță anti-COVID-19.

Partida urma să fie arbitrată de Adam Biro și Oliver Kiss, însă meciul de la Lisabona nu s-a mai desfășurat, dar cuplul de ”centrali” a fost delegat la următorul meci al nemților, cu Kristianstad.

În ultima etapă, Fuchse și Sporting au jucat în Polonia, iar nemții au găsit o soluție de a disputa partida pentru a nu pierde la masa verde.

Astfel, Fuchse a fost de acord să piardă la ”masa verde” meciurile fără miză.

Vezi și VIDEO | Adi Vasile conduce on-line antrenamentele naționalei! „Este alături de noi cu ajutorul tehnologiei”