RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Situația limită în care poate ajunge Ionel Gane: „Cine mai vine atunci?”

Antrenorul lui Dinamo este îngrijorat în privința reunirii echipei programată pe 3 ianuarie. 

În condițiile restanețelor salariale și a promisiunilor neonorate a actualului patronat, mulți jucători ar putea să nu mai apară la primele antrenamente din 2021.

„Cine mai vine atunci? Și dacă vin, cum îi mai motivezi dacă nu-i plătești? Este aproape imposibil să manageriezi o situație, să conduci o echipă dacă lucrezi pe promisiuni neonorate, ca să nu zic minciuni, cu salarii restante.

OK, poți să „păcălești” o perioadă, câteva meciuri, dar, la primul eșec, explodează situația și cazi în prăpastie. Asta este părerea mea: dacă nu se face ceva până la finalul anului să se plătească salariile restante, ce motivație să mai ai?”, a declarat tehnicianul pentru Gazetă. 

În condițiile unor plecări din Ștefan cel Mare, lotul trebuie completat cu alți jucători. Gane dezvăluie care sunt deja posturile deficitare.

„Fundaș stânga, fundaș dreapta, unde joacă Deian Sorescu de conjunctură. E nevoie de atacant, de mijlocași. Nu știu dacă rămân Nemec, Camara, Fabbrini. Acum, pot spune că am nevoie de trei-patru posturi, în ianuarie s-ar putea să avem nevoie de o echipă întreagă!

Situația se poate schimba de la oră la oră. Va urma un timp în care vom juca din trei în trei zile. Și la începutul sezonului de toamnă era nevoie de timp, ca să asamblăm echipa. S-a văzut că s-a construit ceva, după o perioadă cu rezultate nefaste”, a mai precizat Gane. 

CITEȘTE ȘI –>> Mesaj războinic pentru dinamoviști: “Raportul de forțe s-a schimbat acum”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare