Mesaj războinic pentru dinamoviști: “Raportul de forțe s-a schimbat acum”

Craiova a pornit la vânătoare de fotbaliști pentru partea a doua a sezonului. Totul de așa natură încât oltenii să reușească să câștige primul titlu după 30 de ani. 

Iar conducerea juveților se orientează să găsească în cea mai scurtă pauză de iarnă din istoria fotbalului românesc cele mai bune soluții pentru întărirea lotului alb-albaștrilor. În urmă cu un an, Nistor a fost transferat în Bănie de la Dinamo. Pe atunci, mijlocașul era căpitan al “câinilor”. Iar Marcel Popescu anuntă și alte veniri din “Groapă”.

„Dan Nistor e primul căpitan al lui Dinamo luat de Craiova, dar nu ultimul. Lumea a fost obișnuită ca Dinamo și FCSB, inițial Steaua, să ia mulți jucători după criteriul bunului plac. Raportul de forţe s-a schimbat acum. Se întâmplă ca jucători importanți de la echipe precum Dinamo să dorească să vină la Craiova”, i-a amenințat pe roș-albi, Marcel Popescu, prin intermediul Pro Sport.  

dan nistor hermannstadt

Oficialul Craiovei spune că o mutare pe Ion Oblemenco a devenit una foarte tentantă pentru mulți dintre fotbaliștii de la alte echipe din Liga 1.

„Ultimul exemplu a fost Căpățână, care a zis că nu vrea la CFR, ci ori vine la Craiova, ori își termină contractul la Voluntari. Pentru mulți Craiova a devenit un club atractiv, licența la export pe care o are azi Craiova nu cred că o mai are alt club din România.

Nistor, când a spus da, pentru noi a fost o lovitură de imagine. A fost bine primit  așa cum a fost și cu Multescu, care a intrat la inima fanilor Craiovei. Așa și Dan. Asta e meseria lor, ce contează că a venit de la Dinamo? E doar o mână de jucători pe care îi putem acuza de trădare istorică, în rest e vorba de normalitate”, a mai completat managerul general al vicecampioanei României.

CITEȘTE ȘI –>>  VIDEO | Și-a pus dorințele pentru 2021 pe mingile de tenis de masă! Cum va petrece de Crăciun o campioană