RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Situaţia de la Dinamo a fost analizată de ,,fiara” Lăcătuş: ,,Mi-e greu să cred că vor ajunge să retrogradeze”

Dinamo nu trece prin cea mai fericită perioadă atât din punct de vedere financiar, cât şi pe plan sportiv, unde problemele s-au amplificat în ultima perioadă.

După ce echipa a ajuns să se bată din nou la retrogradare, cel care a decis să plece de la echipă a fost antrenorul Ionel Gane. În locul său a fost repus în funcţie ,,SMURD-ul” Gigi Mulţescu.

mulțescu dinamo

Marius Lăcătuş, fost jucător la Steaua, a vorbit despre situaţia din Ştefan cel Mare, pe care o descrie ca fiind una complicată. Însă, fostul rival al dinamoviştilor nu crede în scenariul retrogradării în Liga a 2-a.

E o situație complicată, având în vedere tot ce se întâmplă acolo, toate problemele care sunt, nu le va fi deloc simplu să iasă din acestă situație. Rămâne de văzut, e un antrenor cu experiență (n.red. – Gigi Mulțescu). Știi cum e, ca în orice sport, nu depinde numai de antrenor. Nu-i va fi nici lui simplu.

marius-lăcătuș-despre-echipa-națională

Îmi este greu să cred că vor ajunge în situația în care să retrogradeze. Chiar dacă vor ajunge să joace meciurile de baraj cu echipe din Liga 2, nu cred că acele echipe vor putea ajunge în situația în care să câștige un joc de baraj cu Dinamo., a declarat Marius Lăcătuş, pentru ProSport.

În acest moment, Dinamo se află pe locul 14 în Liga 1, cu 27 de puncte acumulate în cele 27 de partide disputate până acum în campionat.

dinamo 2

Citeşte şi EXCLUSIV | Adevăraţii dinamovişti nu se încred în vorbele lui Pablo Cortacero: ,,E o cauză pierdută”

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare