RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Simona Halep, performanţă incredibilă în secolul 21! Este singura din lume care a reuşit asta

Simona Halep se pregăteşte în aceste momente pentru primul turneu de Grand Slam al anului 2021, Australian Open.

Numărul 2 WTA este se află de foarte mulţi ani la cel mai înalt nivel în tenis, iar asta i-a adus aprecierea cât mai multor persoane pe care le-a umplut cu bucurie în tot acest timp.

Prin toate performanţele şi victoriile ei spectaculoase din circuit, Halep a reuşit să surclaseze numeroase jucătoare de top din lumea tenisului feminin.

Prin modul în care a ajuns să practice tenisul, Halep poate fi considerată cea mai bună jucătoare de tenis din secolul 21.

Performanţa de a rămâne în top 10 jucătoare, de aproape 7 ani de zile, nu s-a mai întâlnit până acum în tenisul feminin, iar asta ar putea-o face pe Halep jucătoare de tenis a secoului 21.

Pe data de 27 ianuarie se împlinesc 7 ani de zile de când Simona a intrat în top 10 WTA. În tot acest timp, Simona Halep a petrecut 345 de săptămâni în primele 10 jucătoare ale lumii. O astfel de perfotrmanţă a mai fost atinsă de rusoaica Martina Navratilova.

În aceste momente, Halep se află în izolare la Adelaide, în Australia, unde se antrenează alături de Irina Begu pentru participarea la Australian Open.

Sursa foto: Simona Halep/Facebook

Turneul de la Melbourne se va desfăşura în perioada 8-21 februarie, după ce a fost amânat de mai multe ori din cauza pandemiei de Coronavirus.

Citeşte şi VIDEO | Nicuşor Bancu nu găseşte explicaţii pentru situaţia Craiovei! ,,Nu ştim ce să mai facem”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare