Ce spune Ovidiu Stângă despre revenirea la FC ,,U” Craiova: ,,A început adrenalina să se activeze în corpul meu”

FC Universitatea Craiova şi-a anunţat noul antrenor al echipei în persoana fostului jucător din Bănie, Ovidiu Stângă. 

 

Noul antrenor din Bănie a vorbit de preluarea echipei patronate de familia Mititelu, dar şi de obiectivul principal al formaţiei din acest sezon, promovarea în Liga 1.

Stângă susţine că urmează o perioadă dificilă pentru echipă, dar cu ajutorul fotbaliştilor şi al suporterilor, este convins că FC Universitatea Craiova va reuşi să promoveze în prima ligă.

Revenirea în fotbalul românesc a fost o decizie greu de luat, dar, fiind vorba de Craiova, a început adrenalina să se activeze în corpul meu. Au fost și niște discutii cu PSV-ul pentru că eram sub contract cu ei și nu prea încetează colaborările cu antrenorii foarte ușor.

Ovidiu Stanga

Atât eu, cât și Craiova, am purtat negocieri cu ei, iar până la urmă s-au înțeles pentru transferul meu către Craiova. O să fie o perioadă grea, dar, cu ajutorul echipei, suporterilor și a celor implicați în activitatea clubului, eu cred că ne vom îndeplini obiectivul, adică promovarea.”, a spus Ovidiu Stângă pentru Gazetă.

Citeşte şi Visul fiului regretatului Didi Prodan de a juca la Steaua s-a spulberat rapid! ,,Nu am fost tratat cum trebuie”

Adrain Mititelu Jr. spune că tatăl lui a trecut peste momentul din 2013, în care Ovidiu Stângă a semnat cu CS Universitatea Craiova, rivala din oraş.

Tata a fost cel mai supărat când Ovidiu Stângă, vecinul nostru, a semnat cu CSU. Tata, acum, a trecut peste toate și l-a adus pe Ovidiu.Considerăm că este cel mai potrivit pentru noi să promovăm, așa cum s-a mai întâmplat cu el antrenor și acum 15 ani.

mititelu jr

Știe cine suntem și ce vrem. Și-a asumat misiunea. Vă dați seama că suntem cei mai interesați români să promovăm. Când eram în Liga a 4-a am plătit 600.000 de euro și am ajuns în Liga a 3-a unde încă doi ani am investit 3 milioane de euro.

Acum avem buget de 2 milioane și jumătate. Vrem să promovăm. Avem 3000 de euro cel mai mic salariu și dăm prime de 500 și 1000 de euro pe victorie. Suntem convinși că Ovidiu Stângă e un băiat care vrea același lucru. Să arate tuturor că a greșit în 2013. Are și el o mare ambiție să demonstreze. A semnat pe șase luni și cu opțiune de prelungire pe încă un an, după promovare.”, a spus Mititelu Jr. pentru Radio Sport 1.

mititelu 2

Ovidiu Stângă a revenit la Universitatea Craiova, după ce ultima dată a activat în cadrul clubului PSV Eindhoven.

ovidiu stanga

Citeşte şi Oficial. Ovidiu Stângă este noul antrenor al achipei FC U Craiova 1948: ,,Istoria ne pune în situația de acum 15 ani”