Simona Halep, gata de primul trofeu al anului: “Mă simt mult mai bine. Nu am mai avut dureri!”

Sursa foto- Profimedia Images

Actualul loc 3 în clasamentul WTA, Simona Halep, a declarat că se simte bine din punct de vedere medical și este pregătită să cucerească trofeul de la Stuttgart!

Fostul lider mondial a avut parte din nou de probleme medicale, asta după ce mai întâi s-a accidentat la spate la întoarcerea de la Australian Open. Concret, în cadrului turneului de la Miami, Simona Halep a simțit o durere la umărul drept, iar acest lucru a făcut-o să abandoneze întrecerea din Statele Unite, dar și pe cea de la Fed Cup, asta după ce de-a lungul ultimelor luni a decis să renunțe și la competițiile de la Doha și Dubai.

Acum, Halep a dezvăluit că se simte din ce în ce mai bine și așteaptă debutul în cadrul turneului din Germania. Cea mai bună tenismenă din România a mărturisit că nu a simțit dureri la umăr și este nerăbdătoare să vadă cum îi va răspunde zona afectată și în timpul unei partide oficiale.

halep
Simona Halep. Foto: Marijan Murat/dpa/Alamy Live News (Profimedia)

“Mă simt mult mai bine. Am început să joc de 5-6 zile. Și acasă am jucat de câteva ori. Nu am avut dureri. Am venit aici, m-am antrenat de două ori, nu am dureri. Dar la meci e altfel decât la antrenament și aștept cu nerăbdare să văd cum mă simt la primul meci

Aici alunecă terenul destul de mult. Faptul că este în sală schimbă un pic reperele jocului. Nu este suprafața mea favorită, dar am făcut o semifinală aici, am avut meciuri bune în trecut. Am încredere că am șansa mea, dar va fi dificil. Încerc să joc cât se poate de bine și sper fără dureri!”, a spus Simona Halep, potrivit Digi Sport.

Tenismena din România va avea parte la Stuttgart de un prim tur liber, urmând ca mai apoi în turul al doilea să dea peste câștigătoarea meciului dintre Marie Bouzkova și Marketa Vondrousova. În turul următor, Halep, care este cap de serie numărul 2, ar putea da peste Belinda Bencic.

Citește și Simona Halep a făcut anunțul momentului! Fostul lider mondial a dezvăluit când vrea să își încheie socotelile cu tenisul