Simona Halep e pe val! Numărul 3 WTA ajunge în semifinale la Stuttgart, după ce a învins-o pe Alexandrova

Sursa foto: Profimedia Images

Simona Halep s-a calificat în semifinalele turneului de la Stuttgart, după ce a învins-o în sferturi pe tenismena din Rusia, Ekaterina Alexandrova.

Estea a doua victorie obţinută de Halep, după ce a revenit pe terenul de tenis, în urma accidentării la umăr de la Miami. În meciul de vineri seară, sportiva din România nu i-a dat nicio şansă adversarei sale.

Ekaterina Alexandrova WTA scaled
Sursa foto: Profimedia Images

Numărul 3 WTA a câştigat meciul din sferturile turneului de la Stuttgart în două seturi, cu scorul de 6-1, 6-4, la capătul unei întâlniri care a durat doar o oră şi 9 minute.

Dacă în primul set al jocului, Halep s-a impus fără mari probleme, în setul secund sportiva din Rusia a încercat să revină în meci, însă munca depusă nu a fost de ajuns pentru a întoarce scorul partidei şi a se califica în semifinale.

Simona Halep Stuttgart 1 scaled
Sursa foto: Profimedia Images

După ce a trecut de Ekaterina Alexandrova în sferturi, fără drept de apel, în faza semifinalelor, numărul 3 WTA va juca în compania învingătoarei duelului dintre Aryna Sabalenka şi Anett Kontaveit.

Turneul de la Stuttgart, primul pentru Simona Halep după accidentare, a început pe data de 19 aprilie şi se va încheia în ziua de 25 a acestei luni.

halep profimedia 0607275780
Simona Halep. Foto: Profimedia

Citeşte şi Ţiriac, sfat preţios pentru Simona Halep! “A făcut cel mai bun meci după finala de la Wimbledon”