Ţiriac, sfat preţios pentru Simona Halep! “A făcut cel mai bun meci după finala de la Wimbledon”

Ion Ţiriac a sunat-o pe Simona Halep după primul meci câştigat în turneul WTA de la Stuttgart. Fostul campion a apreciat evoluţia Simonei în partida cu Marketa Vondrousova.

Ţiriac a dezvăluit pentru GSP ce detalii din jocul Simonei Halep a apreciat şi i-a transmis şi un sfat important numărului trei mondial.

ŢIRIAC
Sursa foto: Credit: Jacovides-Moreau/Bestimage Celebs, Profimedia Images

„Am văzut niște frânturi din primul meci de la Stuttgart și ce am văzut i-am și spus imediat. «Ăsta e cel mai bun meci pe care tu l-ai făcut după finala de la Wimbledon!» (n.a – câștigată în fața Serenei Williams în 2019, 6-2, 6-2). De ce? Dintr-o singură rațiune! Una simplă, o tot vorbesc, dar lumea nu înțelege nimic. 

Uitați-vă la Simona Halep la un singur lucru: unde stă când lovește mingea. Dacă stă pe linia de fund sau puțin mai în față, mingea ei câștigă două secunde decât dacă stă cu doi metri în spate. Adversara n-o să mai aibă timp! Ea n-o să lovească niciodată mai tare decât Serena, nu! Dar repede poate să joace. 

Acum, dacă în sfârșit își dă seama, trebuie să termine punctul mai repede. Ieri a făcut-o. A stat superb în primul set, iar în al doilea set s-a dat jumătate de metru, un metru mai în spate și s-a văzut imediat”, a declarat Ion Țiriac pentru GSP.ro.

CITEŞTE ŞI: Simona Halep contribuie la o cauză umanitară. Despre ce este vorba